Date Range
Date Range
Date Range
Mij was opgedragen om een draaiboek te maken voor de Viptribune en deze te coördineren tijdens het concert van Nick and Simon. Totaal waren er 5000 bezoekers voor het concert, waarvan er 200 op de viptribune zaten. Zij hadden een arrangement geboekt via verschillende bedrijven. Ik moest goed het overzicht blijven behouden. Dit ging erg goed zodat ik na het concert leuke reacties kreeg en de mensen een gezellige avond hebben gehad.
Ik heb verschillende documenten gemaakt of aan mee gewerkt. Deze documenten moesten grondig gecontroleerd worden op inhoud en layout voordat ze naar de opdrachtgever gingen. Ook heb ik mijn bijdrage geleverd om het evenement goed op te zetten. Ik heb alle documenten goed gecontroleerd voordat ze naar de opdrachtgever gingen. Deze documenten heb ik toegelicht tijdens vergaderingen met de Rotaryclub en hierbij zaten tevens ook verbeterpunten voor de kwaliteit van het evenement. Ondanks dat dit evenement vo.
Ik moest onderzoek doen naar nieuwe trends en ontwikkelingen, maar ook naar nieuwe manieren om te promoten. Ten aanzien van de competentie innovativiteit was het de bedoeling om te kijken naar vernieuwingen binnen dit onderzoek. Ik heb onderzoek gedaan naar trends en ontwikkelingen binnen de horeca en naar nieuwe manieren om het restaurant beter te promoten.
Ten aanzien van de competentie kwaliteitsgerichtheid moest ik in staat zijn om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van de werkzaamheden en het eindproduct, fouten voorkomen en verbeteringen aanbrengen wanneer nodig. Om het promotieplan zo goed mogelijk op te stellen heb ik me vooraf verdiept in de mogelijkheden om de kwaliteit van het plan te verbeteren. Gebruik maken van contacten en niet van bronnen via google;. Gebruik maken van vakbladen;.
Ik moest mezelf verdiepen in de horeca en dan met name in de zakelijke markt en de horeca van de wat hogere klasse, om het promotieplan te kunnen schrijven. Ik kon hiervoor contact opnemen met experts van mijn vorige school, ROC Middelbare hotelschool,van de hogere hotelschool NHTV en ik moest commercieel denken om een plan op te kunnen stellen, waarmee Restaurant Het Middenhuis zichzelf wat meer op de kaart kon zetten. Het resultaat van de manier waarop ik me op de markt gericht heb, heeft positief uitg.