Date Range
Date Range
Date Range
Jeg har fået to ørreder til at røge. Dette vil jeg lave sammen med en ven, der har lidt erfaring. Dagen før man begynder med at røge, skal fiskene lægges i saltlage. Der er brug for 50 - 55 gram salt per liter vand. For at få lidt mere smag i fisken, har jeg valgt at sætte nogle krydderier til. I dette tilfælde laurbær og peber. Fiskene skal ligge i denne lage for mindst 12 timer. Bagefter skal de hænges op for at tørre. Huden skal være tør, så er de klar til røgning.
Hybenmos til Jord til bord opgaven. Her er så udbyttet fra min jagt! Nu skal jeg til at rense dem. Så kommer jeg det hele i en anden beholder der er bedre egnet til brugen af stavblender, nu skal der nemlig blendes! Til en børnehave ville jeg foretrække den variant med udelukkende sukker og så ku.
Specialisering - Naturfænomenet vulkaner - Klar til fremlæggelse og fremvisning. Forberedelse til fremlæggelse og fremvisning til seminarindkaldet d. Da jeg desværre ikke kan deltage på seminarindkaldet og gruppe fremvisningen af vores fælles specialiserings projekt, har jeg udarbejdet nogle kreative ting og udformet nogle plancher, som min gruppe medbringer til fremvisningen.