Date Range
Date Range
Date Range
Da niste izgubili svoj aktivacioni mail. Prijavi se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije. Posetite forumsku fan stranicu na FaceBook-u. Za registraciju je potrebno manje od. Minut vremena, a samo kao registrovana. Članica možeš da koristiš sve pogodnosti. Foruma i možeš da se uključiš u diskusije. Obaveštenja o dešavanjima na forumu . Nega kose, frizeraj .
Friday, February 10, 2017. Puding od Hljeba sa Orasima i Brusnicama ili Kokuzni Kolac. Prodje opet nekog vremena od zadnjeg pisanja. Previse stvari se izdesavalo u medjuvremenu. Najveca je novost Andrejevo diplomiranje, treca generacija inzenjera sa Rankine strane, i da je na magistarskim sada. Kao sto sam vec negdje pisao, nije ostao u inzenjerstvu, nego radi magistarske iz matematike i financial engineering. Dobio je posao o kojem je sanjao ovo ljeto, u RBC, na berzi. Miris dok se pece je fenomelan, ci.
Uživajte u maminim predivnim jelima, i učite zajedno sa mnom da kuvate. Recept sam našla negde na internetu, ali pošto se ne sećam gde umesto da objavim link napisaću recept. Količina je dovoljna za 12 mafina. Prvo da kažem da je recept preuzet negde sa interneta, ali ne znam odakle, tako da ću ga napisati umesto da dam samo link.
Bilo je dosta komentara na kulurije koje sam radila za Božić, tako da je vrijeme za nove, ovaj put za prave uskršnje. Recept je od grčkog slastičara Steliosa Parliarosa. 120 g šećera u prahu. U veću posudu dodajte sve sastojke osim 1 jaja i 1 žlice mlijeka koje ćete koristiti za premaz. Tijesto umjesite ručno ili mikserom s nastavcima za tijesto.
Pita sa heljdinim korama i prazilukom.
Tortilje sa piletinom i salsom od manga. Leto zove na večeru pod otvorenim nebom! U dvorištu, na terasi ili krovu zgrade, letnje večeri su savršene za roštiljanje. Grčki jogurt sa malinama i muslijem.
Saturday, September 10, 2011. Bilo mi je veliko zadovoljstvo družiti se s Vama protekle dvije godine. Na prvi rođendan ovog bloga sam napisala mali tekst. 8220;Ne znam do kad ću se ovim baviti jer uskoro kad mi oboje djece krene u školu i ja ću se punom parom otisnuti natrag u umjetničke vode pa možda više neću imati vremena za ovakav blog. Ali jedno je sigurno - uvijek ću kuhati.
Ukoliko ste ljubitelj susama ova salata je baš za vas. Postoji nekoliko recepata koji se iznova ponavljaju u našoj kuhinji, ali nikako da se nađu na blogu. Moram dodati da zaista ne postoji osoba koja je probala ovu salaticu, a da me nije upitala za recept. Nakon što uredno izdeklamujem sastojke, svi su u čudu. I to je to? Uglavnom je odgovor kod svih isti.
Da pređem odmah na stvar, evo sličica novogodišnjih čestitki koje sam pravila ove i prošle godine. And this is my favorite one, I adore this shade of turquoise. Color Some would not agree with me about the color, some would call it blue, the others green, what do you think, dear reader? Srećna Nova godina i Božić, uživajte u praznicima! Tuesday, December 31, 2013.
Příjemné stylové prostředí s širokou nabídkou tradiční české kuchyně. TANKOVÉ PIVO Staropramen 10, 11, Granát, Nefiltrovaná 12, točené nealko, široký výběr vín. Velkou letní zahradu s grilem. Noční bar BARBAR Út-So 21-03. Zajišťujeme svatby, promoce, firemní i jiné oslavy, pohřební hostiny, pro kapacitu až 250 osob. Vysíláme sportovní přenosy na pěti velkých TV.
Udžbenici za osnovnu i srednju školu. Tri klika do udžbenika! Naručite udžbenike za školsku godinu 2015. Za narudžbe preko 300 kn BESPLATNA DOSTAVA! Naručite omote i udžbenici će vam stići VEĆ OMOTANI. Sa tri klika možete naručiti i SAMO OMOTE. Ne morate imati popis udžbenika - mi imamo sve popise! Ljetujte bezbrižno jer mi brinemo o vašim udžbenicima. DO 12 rata BEZ KAMATA! Plaćanje uplatnicama, karticama ili pouzećem.
Расписание занятий на 2015-2016 гг. Появилось обновлённое расписание занятий на будущий учебный год. А затем перерыв в занятиях до сентября. О возможностях таки заниматься в августе будет сделано дополнительное объявление. 9 марта занятий не будет - школа закрыта на выходной. Начало занятий в новых группах.
Chcielibyśmy przedstawić Państwu kilka informacji dotyczących naszej firmy. Na rynku istniejemy od maja 1991 roku. By w 1997 roku otworzyć obok restaurację. Z powodu bliskiego sąsiedztwa dworku Państwa Piłsudskich i ogromnego. Szacunku do Józefa Piłsudskiego restauracja utrzymana jest w duchu Marszałka. Serdecznie Państwa zapraszamy codziennie w godzinach 12.