Date Range
Date Range
Date Range
En blogg om mat som tar tid. Jag har beslutat att försöka börja skriva om mat igen. Den här gången tänkte jag skriva på Engelska. Det kommer att bli mer mat än charkuteri tror jag. Den nya bloggen heter Food and Time. Anatomiskt utskurna bitar av lammstek utan fett och senor.
Matduellen har flyttat och duellerar vidare på. En lammstek stekt på låg värme i ugnen. 3 liter blev det hur som haver vilket är detsamma som 9 portioner.
Då har även det minsta barnet flugit ut. Gårdagen ägnades åt att klämma in alla hennes grejer i det största släpet som finns att skåda i den här delen av landet och sedan köra nämnda släp 12 mil norrut. Nu finns alla möjligheter att börja på att realisera planer och önskningar som fått stå tillbaka under åren. Vi har också en intressant utmaning att hitta ett gemensamt projekt att samlas kring, nu när vi ha.
Ett bra recept är till för att spridas. Jag bloggar numera sedan länge med vad jag kallar regelbunden oregelbundenhet. Emellanåt dyker något upp som fångar mitt intresse och som gör mig tillräckligt motiverad att sätta mig vid datorn och dokumentera ingredienser och tillagningsförfarande, så som i detta fall. Tårtan täcktes, som ni själva ser, av röda bär. Jag delade och kvartade jordgubbar, men behöll flera hela. Jag strödde över hallon, och placera.
En blog om charkuterier, livsmedelsindustrin, matlagning, bakning, ekonomi och allmänna betraktelser. Väldigt mycket alltså, extra pålägg - Tresovlat helt enkelt. Italiensk korvgryta blev Korv stroganof. Italiensk korvgryta löd dagens recept men det lockade inte. Det var en historia med falukorv, squash, paprika i olika färger som skall kokas i buljong. Här är en bild på receptet. Posted using BlogPress from my iPad.
Kan det vara något? Bloggat av Erik V klockan 8. Har sedan några veckor sökt efter läsarrecept på en favoritsandwich att sätta upp på tavlan här på Café Saturnus. Lisa kom med den lysande idén att jag skulle lägga upp en förfrågan även här på Taffel. Inte nog med ära och berömmelse! Bloggat av Erik V klockan 8. Bloggat av Erik V klockan 8. Korv är hett, toppingen likaså.
Med passion för bröd och bakverk. Det experimenteras med att få fram ett riktigt gott julbröd i år mitt bland allt julstök. Även om smakerna inte riktigt nådde fram till mina förväntningar så blev det riktigt bra, saftigt och gott, men det krävs nog lite mer testande med att få fram den ultimata kryddblandningen. 100 g surdegsgrund av råg.
Wrap med grillad kalkon och nektarin. Tunnbröd kan man göra mycket roligt med. Här har jag fyllt tunnbrödet med grillad kalkon, nektariner, grönsaker och en god yoghurtsås. Att om man täcker tunnbrödet med bladsallad innan man lägger på pålägg och röror så håller sig mackan längre utan att bli blöt och smetig. Wrap med grillad kalkon och nektarin. Halvera och kärna ur nektarinerna. Grilla kalkonfilé och nektariner på en grillstekpanna i olja.
We invite you to browse through our store and shop with confidence. We invite you to create an account with us if you like, or shop as a guest. Either way, your shopping cart will be active until you leave the store. 1 - 12 of 23 items. Crossed Paddle Stud Earrings in 14K yellow gold. 1 - 12 of 23 items.
Amor blev 1år den 25 juni och som ni ser så är han en stor kille. Fortfarande är han en mammagris och vill vara där jag är. Det blir trångt vill jag lova. En grå katt med röd kropp och svansen fel placerad? Eller en röd katt som föder en vuxen grå katt? Eller en stor röd katt på 6kg som lägger sig på sin tålmodiga mamma som endast väger 4kg? Nu ska ni få se vad som händer när jag försöker krypa in i en liten kartong. Ja mor och det landar i spannen.
Forgot Password or Username? Deviant for 6 Years.
Click here to go to our new site. Start your own free website. A surprisingly easy drag and drop site creator. We bring art to life.
How to Use the New Self-service FAST Check-in at Singapore Changi Airport Terminal 2.