Date Range
Date Range
Date Range
Se amesteca faina, unsoarea, galbenusele intr-un castron, iar separat se incalzeste putin laptele cu drojdia, iar cand drojdia a inceput sa dospeasca se amesteca cu compozitia de mai sus . Compozitia rezultata se lasa la dospit cam 2 ore, dupa care se intind si se dau forme dupa preferinte.
Retete facute cu drag pentru cei dragi. Mi-au placut dintotdeuna gogosile facute de bunica mea! Era desertul preferat si cel mai distractiv pentru noi deoarece era o adevarata cooperativa in prepararea lor. iar de mancat le mancam cu totii cu mare placere! Nu sunt greu de preparat si nici de multe nu avem nevoie. 50 gr drojdie proaspata,. Un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Retete culinare de la bunica. Duminică, 26 aprilie 2009. Ieri am vazut la Acasa TV. Un reportaj facut de bunica si de isabela dar nu m-a lasat fetita cea mica sa ma uit la tot si am pierdut unele retele, oricum recomand tuturor celor interesate sa pastreze dietele si sa fie foarte atente la ceea ce fac. Retete culinare de la bunica. Vineri, 19 septembrie 2008. Cele mai tari retete culinare. Cele mai bune retete culinare. Retete culinare de la bunica.
Mancaruri a la HeArT! Chef in bucataria mea. BUN VENIT LA HeArT! Luni, 25 ianuarie 2010. eu,una,as manca in fiecare saptamana asa ceva,dar nu-mi dau voie analizele! TIRAMISU-IS THE QUEEN of sweets ,dupa parerea mea. si am facut-o de Craciun si de Revelion. 3-4 linguri fulgi de ciocolata.
Retete culinare incercate de mine, pe care le recomand tuturor. aluat- 1 ou, 20 g unt, 10 g drojdie, 100 ml lapte, 1 linguriță zahăr, 1 praf de sare, 250 g făină; pt. umplutură- 10 linguri telemea rasă, 3 linguri smântână, 1 lingură gris, 1 albuș. Coacem în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox. Prăjitură cu nectarine și cremă.