Date Range
Date Range
Date Range
Mancaruri a la HeArT! Chef in bucataria mea. BUN VENIT LA HeArT! Luni, 25 ianuarie 2010. eu,una,as manca in fiecare saptamana asa ceva,dar nu-mi dau voie analizele! TIRAMISU-IS THE QUEEN of sweets ,dupa parerea mea. si am facut-o de Craciun si de Revelion. 3-4 linguri fulgi de ciocolata.
Retete culinare incercate de mine, pe care le recomand tuturor. aluat- 1 ou, 20 g unt, 10 g drojdie, 100 ml lapte, 1 linguriță zahăr, 1 praf de sare, 250 g făină; pt. umplutură- 10 linguri telemea rasă, 3 linguri smântână, 1 lingură gris, 1 albuș. Coacem în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox. Prăjitură cu nectarine și cremă.
183;Etichetat drob de pui. Pui cu salvie si usturoi. Pui in lapte a la jamie. NICI UN PASTE FARA OUA ROSII SI IEPURAS! NICI UN PASTE FARA DROB DE CASA CU VERDEATA LA CUPTOR! SALATA CU PASTE, SUNCA, MASLINE VERZI, MAIONEZA, MARAR. TARTA CU MERE IN BUDINCA ,FRISCA SI CIOCOLATA ALBA.
Sâmbătă, 2 mai 2015. Astazi am facut crochete de peste. Sunt delicioase si usor de facut . Rezultatul il puteti observa in imagine insa pentru a testa gustul trebuie sa le incercati. 3-4 feliute de paine inmuiate in leapte sau in supa in care a fiert pestele.
Vineri, 2 ianuarie 2009. Saucisses à la Crème et Moutarde. All to THE GLORY of GOD. Sarmalute in foi de vita. Roasted Almond and Fresh Cherry Cake and a Fond Farewell to Blogging. Chiftele cu ouă de prepeliţă.