Date Range
Date Range
Date Range
Walcząc z systemem obalamy społeczny mit mięsa jako niekwestionowanego symbolu siły i energii. Jeżeli się tylko z nami identyfikujesz dołącz do nas już teraz! Niedziela 2, Sierpień, 2015. Ten wpis został opublikowany w Aktualności. Niedziela 26, Lipiec, 2015. Ultra turbulencje na 7 Szczytach.
Tu smakuje się życie w różnych jego przejawach. To miejsce celebrowania posiłków, miejsce spotkań. Miejsce snucia opowieści w akompaniamencie ognia, trzaskającego zimą w angielce. W wiosenno-letnie dni grają w niej promienie słońca, a jesienią muzyką obdarza nas desz-czcz. A w tym czasie, w Kuchni Smaków, pośród salw śmiechu, historii zwykłych i nie-zwykłych, pełnych mroku - uroku, unoszą się zapachy cynamonu, ciasta drożdżowego, konfitur. Sobota, 8 sierpnia 2015. Zupa - krem z cukinii.
Wtorek, 18 stycznia 2011. Wspaniałe Candy u naszej Kasi Calypso. Piątek, 10 grudnia 2010. BIG SALE BY SEKADA DESIGNS. BIG SALE BY SEKADA DESIGNS. Poniedziałek, 29 listopada 2010. Wtorek, 23 listopada 2010. Birthday party by Olga Unger. Wtorek, 2 listopada 2010.
Hot cross buns w nowej odsłonie. To już kolejny przepis który wypróbowuję i muszę przyznać że chyba jak dotąd to najlepszy. Bułeczki wyszły nie tylko bardzo aromatyczne i smaczne ale są również leciuteńkie i puszyste. A przepis jest autorstwa świetnego angielskiego piekarza Paula Hollywooda.
Ovakva peciva su super za dorucak uz solju caja ili tople cokolade sa nekim od omiljenih namaza. jos jedna prednost ovih peciva je da su super pogodna za zamrzavanje pa se u njima moze uzivati tokom cijele sedmice. 1U vrucu vodu umjesati secer,kvasac i ostaviti 10 minuta na toplom mjestu. 2U smjesu od kvasca umjesati ulje,so,postepeno dodavati brasno sve dok nedobijemo jedno solidno cvrsto tijesto.