Date Range
Date Range
Date Range
Można gotować z pasją a nawet z fantazją . na pewno należy gotować zdrowo. Gotowanie to sztuka! Sztuka zapachu, widoku i smaku! Drinki, likiery, nalewki. Sobota, 21 marca 2015. 1 szklanka cukru pudru trzcinowego. W wersji innej 1 łyżeczka agaru. Jak masa zacznie tężeć można wyłoży.
However as a diversion from my usual Parisi.
Skocz do listy ostatnich wpisów. Czwartek, 30 lipca 2015. Chleb żytnio-pszenny na zakwasie żytnim.
Piątek, 30 marca 2012. Czwartek, 29 września 2011. Czwartek, 31 marca 2011. Niedziela, 20 marca 2011.
Surówki i dodatki do obiadu. Sobota, 10 marca 2012. Ryż basmati na żółto z warzywami. Zielone brokuły na żółtej pierzynce ryżowej. Ryż basmati ugotowany z kurkumą. Curry, czerwona papryka mielona, imbir, kurkuma, rosołek w proszku lub sól. Szkl śmietanki lub puszka mleka sojowego. Wtorek, 10 stycznia 2012. Ryż po persku z bobem i koperkiem.
Ovakva peciva su super za dorucak uz solju caja ili tople cokolade sa nekim od omiljenih namaza. jos jedna prednost ovih peciva je da su super pogodna za zamrzavanje pa se u njima moze uzivati tokom cijele sedmice. 1U vrucu vodu umjesati secer,kvasac i ostaviti 10 minuta na toplom mjestu. 2U smjesu od kvasca umjesati ulje,so,postepeno dodavati brasno sve dok nedobijemo jedno solidno cvrsto tijesto.
Mt 356 215 75 279. WYCIECZKI PRYWATNE Z POLSKIM PRZEWODNIKIEM. VALLETTA, MDINA i 3 MIASTA - WALK TOURS. BBQ NA PLAŻY W MELLIEHA BAY. BOAT PARTY - IMPREZY NA ŁODZI. ŚLADAMI ŚW PAWŁA - PIELGRZYMKA. DEGUSTACJE WINA I KUCHNI GOZITAŃSKIEJ. WAKACJE Z YOGĄ NA GOZO.