Date Range
Date Range
Date Range
Duminică, 6 iulie 2014. Duminică, 12 ianuarie 2014. Pentru ca am fost plecata aproape o luna de acasa. Asa ca postez doar cateva imagini facute cu mobilul. Ca de obicei, cine vrea detalii, sa ceara. Fusilli cu sos de tomate si ton. Linguine cu sos de smantana si ciuperci. Fettuccine cu somon in sos alb. Legume la wok cu paste de orez. Orez prajit cu legume, sos de soia si fasii de ou. Tagliatelle cu creveti si zucchini in sos de parmezan. Wafe cu crema de vanilie.
Ciupercile prieteni sau duşmani? Miercuri, 17 octombrie 2012. Poze şi secrete cu Iasca Galbenă. Chiar daca nu prea mai era comestibilă, era prea frumoasă ca să nu o fac fotomodel. E superbă, nu-i aşa? Din nefericire când e aşa de portocalie, înseamnă că e deja cam bătrână pentru a fi mâncată. E comestibilă când e foarte tânără si galbenă peste tot. Am găsit-o după o ploiţă. Oricât am umblat prin pădure nu am reuşit să găsesc nici un alt fel de ciuperci.
The Sabina Region and Rome. RECEIVE RECIPES AND NEWS ON OUR VACATIONS. An elegant yet comfortable country home. Learn to cook and have a great time while doing it. A real Italian culinary experience. An enchanting natural land just minutes from Rome. A fun and relaxing vacation in the heart of Italy. COOKING SCHOOL AT VILLA LA TARTARUGA SABINA. The Perfect Italian culinary vacation.
La cucina semplice di casa mia. RIPIENO DI CARNE PER RAVIOLI. Ripieno per ravioli di carne. 200 g di carne di vitella. 200 g di arista di maiale tenera. 200 g di prosciutto cotto. Ho confezionato i ravioli e li ho conditi con un ragù di carne.
La frittata cacio e pepe. Vi racconto di questa frittata cacio e pepe. Mi sentirai dire che è stata molto bella. Nonostante il vento, la bassa temperatura e la fatica, riempirsi gli occhi di quella bellezza fu emozionante. È un piatto che bene si adatta ad essere trasportato e consumato freddo.
Cucina e ricette nel Medioevo! La cucina del Medioevo. In epoca medievale si trasforma la maniera di consumare i pasti.
Reservations only for parties of five or more.