Date Range
Date Range
Date Range
Wednesday, December 28, 2011. Praveni po recept od Zoilo od coolinarika. Tuesday, December 27, 2011. Strudlici od smokvi, recept ovde. Saturday, November 27, 2010. Sunday, August 15, 2010.
Thursday, January 3, 2013. Sto se mene tice i dalje sam na istoj adresi. Dobrodosli u moj kutak! View my complete profile.
Una deliciosa tarta que no deja indiferente a nadie , es genial. La primera tarta de Santiago aparece documentada en 1577 durante una visita de D. Os cuento ya cómo elaborar una auténtica Tarta de Santiago. Azúcar glas para el adorno.
FőzőCICke, de okosan! 2016 december 4. Túrórudi torta, avagy blog-újraélesztési bejegyzés. Az egy dolog, hogy galád módon elhanyagoltam a blogot két éve, de elhihetitek, hogy nem éheztünk ez elmúlt időszakban. Konyhailag a legnagyobb változás az életünkben köszönhető egyrészt egy költözésnek, melynek eredményeképp lett egy jóval funkcionálisabb konyhám ééés. Kemény habbá verünk 3 .
Recettes de cuisine francaise par Delphine Pavlak. Je francuski izraz koji znači. Taj dan obilježava posljednji dan gozbe i zabave prije početka Korizme. Razdoblje od 40 dana koji završava Uskrsom. 8216; Sedam dana kada krščani imaju običaj jesti masnu hranu i koristiti rezerve maslaca, ulje i jaja prije. U cijeloj Francuskoj se na Mardi gras organiziraju maškare. I jedu se palačinke i uštipci. Koji se odlično uklapaju u recept.
Friday, February 10, 2017. Puding od Hljeba sa Orasima i Brusnicama ili Kokuzni Kolac. Prodje opet nekog vremena od zadnjeg pisanja. Previse stvari se izdesavalo u medjuvremenu. Najveca je novost Andrejevo diplomiranje, treca generacija inzenjera sa Rankine strane, i da je na magistarskim sada. Kao sto sam vec negdje pisao, nije ostao u inzenjerstvu, nego radi magistarske iz matematike i financial engineering. Dobio je posao o kojem je sanjao ovo ljeto, u RBC, na berzi. Miris dok se pece je fenomelan, ci.
Вторник, 27 март 2018 г. Има моменти, в които просто виждаш някаква рецепта и искаш да я направиш веднага. Така се случи и с тази. Поставям го само като връзка, защото не успях да го вградя в публикацията, извинете ме за което. Изпълнението ме грабна на секундата и после вече знаех каква ще е вечерята.
Zelim da vas sve pozdravim mnogo, zagrlim i cmoknem! Zelim da se danas divno provedete i uzivate i za mene. Jako mi je zao sto ne mogu da prisustvujem ovom divnom dogadjaju, ali znajte da sam sa vama mislima. Jedva cekam izvestaje i snimke! .
3 jedilne žlice dobrega oljčnega olja. V skodelici zmešamo kvas, sladkor, olje in malo tople vode. V skledo stresemo moko in v sredini naredimo luknjo. Vanjo zlijemo mešanico, ki smo jo pripravili na začetku, malce potresemo z moko in posodo pokrijemo. 5 minut, da kvas naraste, nato vse skupaj premešamo in počasi dodajamo vodo.
Ružmarin, mala tajna dugovječnih Italijana. Do zdravije kupaonice u šest koraka. Plogging, novo ime za jogging. Štitna uš boji našu hranu u crveno. Raffaello kuglice na zdraviji način. Nedavno sam kupila kuhar Svedjanke Mekto Ganic sa receptima za peciva i kolace bez maslaca, jaja, glutena i secera iz kojeg sam vec isprobala nekoliko recepata. Danas su dosle na red jednosta.