Date Range
Date Range
Date Range
150 gr fasole rosie fiarta sau la conserva. 4 lingurite ulei de masline. Pe 2 Iunie 2013 în Altele. Ulei de masline, otet, sare , piper. Se pune la fiert in coaja cartofii si morcovul. Separat se pune la fiert si ouale timp de 4 min. , dupa ce apa a inceput sa clocoteasca, pentru a fi suficient de tari.
Creatiile mele, bijuterii si accesorii handmade. Marți, 2 iunie 2015. Cam o luna, da , atat mi-a luat sa fac minunatia asta. Linkuri de întoarcere către această postare. Luni, 25 mai 2015. La multi ani Elena! Colier crosetat cu aplicatii din lemn, plastic si obiecte crosetate. Fusta veche - fata noua.
150 gr fasole rosie fiarta sau la conserva. 4 lingurite ulei de masline. Pe 2 Iunie 2013 în Altele. Ulei de masline, otet, sare , piper. Se pune la fiert in coaja cartofii si morcovul. Separat se pune la fiert si ouale timp de 4 min. , dupa ce apa a inceput sa clocoteasca, pentru a fi suficient de tari.
This page has moved to a new address. Bucataresele Vesele-retete culinare,retete ilustrate.
Retete noi de la Bucataresele Vesele. Panna Cotta cu Branza si Portocale. Tort cu blat umed si crema de branza. Mini pavlova cu crema de branza. Tort cu Mascarpone si Menta-Reteta Video. Platou Aperitiv cu Branzeturi Mai sunt cateva ore pana vom trece in Noul An! Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca. Mini Rulade de Clatite cu Branza. Rulouri cu somon si cascaval. Tort cu blat umed si crema de branza.
Pentru 3 vinete potrivit de mari se iau 3 linguri de ulei. Se servesc cu ceapa taiata marunt. Oua umplute cu sos de smintina. Pe platou, se a.