Date Range
Date Range
Date Range
Ati ajuns intr-o biblioteca a blogurilor romanesti aranjate pe rafturile virtuale in functie de continut si propria-mi viziune. Duminică, 15 august 2010. Este blogul lui Octavian cel pasionat de gastronomie. Desi a fost lansat in 2010 are suficient de multi vizitatori zilnici media fiind de 1000. Este un alt blog gastronomic . Ceea ce m-a surprin a fost faptul ca se imbina retetele culinare cu imagina.
Ghiocel07 on 5 August 2015 - 50 views. Șuncă, costiță, ceapă verde, ouă, ardei roșu, telemea cremoasă, porumb, sare, piper. Clătite cu cremă de ciocolată. Ghiocel07 on 4 August 2015 - 59 views. 2 ouă, 200 ml lapte, 200 ml apă minerală, 200 g făină, zahăr vanilat. Paste cu sos de smântână. Ghiocel07 on 3 August 2015 - 48 views. Frigărui cu piept de pui. Ghiocel07 on 1 August 2015 - 54 views.
HoinariRomani Călătorii, drumeții, România, obiective turistice, sfaturi pentru vacanțe și concedii, destinații turistice. Călătorii, drumeții, România, obiective turistice, sfaturi pentru vacanțe și concedii, destinații turistice. De ce iubim muntele? Echipament și sfaturi pentru drumeții. Biserici, Catedrale şi Mănăstiri.
Am vazut ca se poarta comentatul stirilor in bloguri. O sa incerc si eu sa comentez o stire de ultima oara. E vorba de un bulangiu ce traieste cu doua surori cu care a facut doisprezece copii. Nu e fenomenal de scarbos? Nu e vorba ca si cand ai condus ultima masina atunci cand ai luat carnetul pe o dacia 1310 si ai mai condus inca o data pe un bmw seria sapte. E vorba de pula-n pizda, prietene! Probabil mi se preling mie mucii pana in barba, cine stie? Cum pu.
Retete noi de la Bucataresele Vesele. Panna Cotta cu Branza si Portocale. Tort cu blat umed si crema de branza. Mini pavlova cu crema de branza. Tort cu Mascarpone si Menta-Reteta Video. Platou Aperitiv cu Branzeturi Mai sunt cateva ore pana vom trece in Noul An! Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca. Mini Rulade de Clatite cu Branza. Rulouri cu somon si cascaval. Tort cu blat umed si crema de branza.
Pentru 3 vinete potrivit de mari se iau 3 linguri de ulei. Se servesc cu ceapa taiata marunt. Oua umplute cu sos de smintina. Pe platou, se a.
Vezi compozitia standard in partea de jos a paginii. Designul, culorile si materialele.
Anul acesta am ajuns si eu la expozitia de torturi si prajituri din Tokyo. Torturile au fost superbe toate,o adevarata arta,si au fost expuse de profesionisti si incepatori. S-au dat premii bineinteles si o parte din aceste minunatii le-am fotografiat. Sper sa ajute pe cei care au curajul sa incerce asa ceva. Eu una recunosc nu sunt capabila decat sa admir. Linkuri de întoarcere către această postare.
Duminică, 10 octombrie 2010. Duminică, octombrie 10, 2010. Painea noastra cea de toate zilele. Duminică, octombrie 10, 2010. Mmmm ce frumoasa si gustoasa e. Duminică, octombrie 10, 2010. Duminică, octombrie 10, 2010. Duminică, octombrie 10, 2010. Duminică, octombrie 10, 2010. Joi, 24 iunie 2010. PESTE CU CARTOFI LA CUPTOR. Joi, iunie 24, 2010.