Date Range
Date Range
Date Range
Mai bine să fii urât pentru ceea ce eşti, decât să fii iubit pentru ceea ce nu eşti. Proaspata si schimbata! Marți, 11 august 2015. In curand voi reveni cu noi articole , retete , pareri si diete . RCH CON INSTAL - CEA MAI BUNA SOLUTIE IN INSTALATII . Sâmbătă, 20 decembrie 2014.
Duminică, 2 mai 2010. stangi - Accesorii si nu numai. Ebru - de la picatura la floare. Gatitul, o placere! Pizza cu blat de ciabatta. Tort de ciocolata cu nuca.
Iminata fara mila si fara drept de replica! Nu banuia ce scurtcircuite suferea psihicul meu atunci cand ma trezeam mica, singura si lipsita de apar.
Goulash de vita cu galuste de paine. Duminică, 9 octombrie 2011. Muschi de porc in stil grecesc. Duminică, 27 februarie 2011. Am facut si o salata proaspata, simpla, cu un dressing clasic de lamaie, ulei de masline si sare. Vineri, 18 februarie 2011. Tarta cu fructe - varianta simpla si rapida. Sâmbătă, 15 ianuarie 2011. Miercuri, 1 decembrie 2010.
După cinci ani de la prima postare, iată ca am ajuns și la a treia varianta a blogului. Cele 400 de postări, din care cel puțin 300 sunt rețete, aveau nevoie de o nouă haină. Și de o platformă nouă, care să permită mai mult decât bătrânul Blogspot poate să ducă. El va rămâne, săracul, cu tot ceea ce am publicat până acum, având dreptul primului venit. De acum, doar pe BUCATARELI. Marți, 16 iunie 2015. Cea mai bună înghețată rapidă de fructe.
Primul blog românesc despre murături, dulcețuri și alte chestii la borcan. Mouse de avocado cu piersici. De obicei, deserturile bune îngrașă ori sunt contraindicate celor cu diverse afecțiuni. Ei bine, am găsit o rețetă care rezolvă aceste probleme și care este foarte ușor de făcut și de luat la pachet, dacă în loc de cupă folosești un borcan, cum sunt cele pe care eu le-am avut de la Borcane. Citește și dă mai departe! Limonadă cu hibiscus, ghimbir și rom.
Dupa o pauza lunga de pe blog, timp in care multe retete au asteptat in calculator sa fie postate aici, va invit sa incercati noua mea prajitura preferata. 1 borcan de visine din compot. 160; - 2 oua.
150 gr fasole rosie fiarta sau la conserva. 4 lingurite ulei de masline. Pe 2 Iunie 2013 în Altele. Ulei de masline, otet, sare , piper. Se pune la fiert in coaja cartofii si morcovul. Separat se pune la fiert si ouale timp de 4 min. , dupa ce apa a inceput sa clocoteasca, pentru a fi suficient de tari.