ЧЕРПАК С МЕРАК

Четвъртък, 13 август 2015 г. 3-яйца ,единият жълтък отделяме за намазване. 12 кофичка - кисело мляко. 12 кубче - мая или 1пакет -суха. 4сл- зехтин или олио. Около 1.200кг. -брашно за средно меко тесто. Мас за мазане или разтопено масло. Омесих тестото в машината да е средно меко и гладко. Разделих тестото на 4 топки. Разточих първата на кръг . Намазах с четка обилно с разтопено масло. С нож за рязане на пица нарязах кръга на 8 триъгълника. В намазнена тава наредих така. Публикувано от Здравка ЗИЧЕ.

OVERVIEW

This web page zi4e57.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored sixteen pages inside the domain zi4e57.blogspot.com and found four hundred and eight websites referring to zi4e57.blogspot.com. We were able to observe two social web platforms linked to this website.
Pages Crawled
16
Links to this site
408
Social Links
2

ZI4E57.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page zi4e57.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for zi4e57.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for zi4e57.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for zi4e57.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

Angelloves Cooking

Monday, May 18, 2015. Бърз, лесен и здравословен сладолед - с плътен и наситен вкус, с който можем да сипозволим да прегрешим без угризения пред горещите летни дни. 50 мл разтопено кокосово масло. 50 г нерафинирана тръстикова захар. 150 г свежи ягоди за гарниране, по избор.

Моите кулинарни премеждия

Четвъртък, 28 март 2013 г. Сокът и кората на 1 лимон. Пресяваме брашното, нишестето и бакплувера. Прибавяме сокът от лимона и кората. Прибавяме последователно мекото масло, разбито със захарта, яйцата. Всичко се разбива добре с миксер. Изсипваме сместа във форма за кекс, която предварително сме намаслили и поръсили с брашно. Публикувайте в блога си! Връзки към тази публикация. Суфле от картофи и кашкавал.

Да се развихрим .в кухнята

ГОТВЕНЕТО Е СТРАСТ И МНОГО ЛЮБОВ. Вторник, 13 март 2018 г. Бързи и много вкусни! 2 чч фини овесени ядки. Като извадите сладкиша минете с ножа пак по нарязаните парчета. Оставете да се охлади напълно и се насладете. Да ви е сладко! Публикувайте в блога си! Неделя, 25 февруари 2018 г. ТОРТА С КРОАСАНИ И КРЕМ БРЮЛЕ. Идеята за тортата дойде от Люси. Знаете ли - получи се и то мноого ,много добре.

Моите любими рецепти

Петък, 29 март 2013 г. Преди известно време бях силно изкушена от фокачата с пармезан на Дани. Продуктите се слагат в машината за хляб в реда, в който са написани.

GingeryLemon.com Gingerylemon.com блогът на Лучия с рецепти за вкусна домашна храна

Кексове, мъфини и къпкейкове. Сладоледи, джелато и сорбета. Кексове, мъфини и къпкейкове. Сладоледи, джелато и сорбета. Пикантна панакота с горгонзола и салата с печени кореноплодни, смокини и рукола. Пилешки пастет с бренди и пречистено масло с чипс от салвия. Торта с пълнеж от шоколадов мус и глазура от ягодов мус. Торта с шам-фъстък и крем с розова вода. Ябълков щрудел с готови кори.

Fusion and Classic Recipes

От известно време съм отдадена на новото си хоби, което превърнах в професия. И не отделям достатъчно време за приготвянето на торти, снимки и за публикации тук. Днес ви предлагам една много вкусна, бърза и лесна рецепта за торта без печене на блатове, чрез която открих удоволствието да изработвам 3D торти. Благодарение на Мария от My Cooking Book Blog открих два вида на торта Дукиса. 4 пакета бисквити Изгрев от 190 гр.

Heaven for three suns!!!

Ама такава досада не е истина . Все едно си продавам чайници и се правим на клоун . Да видим до къде ще я докараме .

Уверена в кухнята

Тази весела торта направих за една малка дама, която ясно знаеше какво иска - маймуна с дърво. От сърце пожелавам на това очарователно момиче да е много здраво и щастливо. Да расте във веселие и игри, и много да радва мама, тати и кака. Щастливо детство мила Елица и Честит рожден ден! Връзки към тази публикация. Да ви е сладко! Връзки към тази публикация.

WHAT DOES ZI4E57.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of zi4e57.blogspot.com Mobile Screenshot of zi4e57.blogspot.com Tablet Screenshot of zi4e57.blogspot.com

ZI4E57.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on zi4e57.blogspot.com took one hundred and twenty-five milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider zi4e57.blogspot.com not secure.
Load time
0.125 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
216.58.216.193

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

ЧЕРПАК С МЕРАК

DESCRIPTION

Четвъртък, 13 август 2015 г. 3-яйца ,единият жълтък отделяме за намазване. 12 кофичка - кисело мляко. 12 кубче - мая или 1пакет -суха. 4сл- зехтин или олио. Около 1.200кг. -брашно за средно меко тесто. Мас за мазане или разтопено масло. Омесих тестото в машината да е средно меко и гладко. Разделих тестото на 4 топки. Разточих първата на кръг . Намазах с четка обилно с разтопено масло. С нож за рязане на пица нарязах кръга на 8 триъгълника. В намазнена тава наредих така. Публикувано от Здравка ЗИЧЕ.

CONTENT

This web page zi4e57.blogspot.com states the following, "Четвъртък, 13 август 2015 г." We saw that the webpage said " 3-яйца ,единият жълтък отделяме за намазване." It also said " 12 кофичка - кисело мляко. 12 кубче - мая или 1пакет -суха. -брашно за средно меко тесто. Мас за мазане или разтопено масло. Омесих тестото в машината да е средно меко и гладко. Разделих тестото на 4 топки. Разточих първата на кръг . Намазах с четка обилно с разтопено масло. С нож за рязане на пица нарязах кръга на 8 триъгълника. В намазнена тава наредих така."

SEEK SIMILAR DOMAINS

Blog de ZIA-34 - Blog de ZIA-34 - Skyrock.com

Abonne-toi à mon blog! Le perso One Pièce by Sensa. Retape dans le champ ci-dessous la suite de chiffres et de lettres qui apparaissent dans le cadre ci-contre.

Animal Lifes

Monday, March 16, 2009. In some species the tail detaches when attacked. The tail will continue to twitch, distracting the predator as the rest of the salamander makes its escape.

Mi Camino Chamánico 93 485 69 46

Mi Camino Chamánico 93 485 69 46. El secreto es disfrutar del Camino, recordando que no hay límites. Por tanto, hay que dejar esta pregunta abierta. Y pensar que se está cruzando un puente al infinito, como si tuviera vida propia y te llevara fuera del tiempo, hacia el Misterio! Y en Él, desaparecer, no más ego. Brilla la conciencia! Lunes, 30 de junio de 2014.

Ingredienti per fare Chu

Un po di questo, un po di quello. My Masterlist - Challenge in corso. Venite a prendere anche voi la vostra Tabellina AU. Appena dopo la morte di Sirius, Remus usa il Giratempo.

zia crostatina.

perchè mi piace stare in cucina. A 12 anni ero già zia. le crostatine sono arrivate molto più tardi, quando soddisfare il bisogno fondamentale del cibo ha acquistato un valore più. completo, con particolare attenzione ai dolci. Ho 50 anni, passati. da poco, una visione della vita in genere positiva,con figli e tanta voglia di fare, tante cose, sempre, ma troppo poco tempo. mi piace la compagnia, ma amo la solitudine e perdermi nella malinconia delle riflessioni.