ZANDEIKKOOKT.BLOGSPOT.COM HOST
Our parsers identified that a lone page on zandeikkookt.blogspot.com took five hundred and sixty-three milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider zandeikkookt.blogspot.com not secure.
Internet Protocol
216.58.216.225
WEBSITE IMAGE
![](/f/oo9h2kc0srxnppmgxpqn3qjj/256/zandeikkookt.blogspot.com.png)
SERVER OS AND ENCODING
I found that this domain is operating the GSE server.PAGE TITLE
De Zandeik kooktDESCRIPTION
Woensdag 4 december 2013. 500 g zelfrijzende bloem. 150 - 200 g suiker. De boter smelten en laten afkoelen. Het eiwit stijf kloppen. Meng de bloem met de melk, het spuitwater en de eidooiers. Voeg de gesmolten boter, de suiker, vanillesuiker toe. Meng voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder het beslag. Bak het beslag lichtbruin in een wafelijzer. Dinsdag 3 december 2013. 100 g fijne suiker. 40 - 60 g speculaas. 500 g volle plattekaas. Slagroom om af te werken. Springvorm ca. 24 cm. Voeg de amaretto toe.CONTENT
This web page zandeikkookt.blogspot.com states the following, "150 - 200 g suiker." We saw that the webpage said " De boter smelten en laten afkoelen." It also said " Meng de bloem met de melk, het spuitwater en de eidooiers. Voeg de gesmolten boter, de suiker, vanillesuiker toe. Meng voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder het beslag. Bak het beslag lichtbruin in een wafelijzer. 40 - 60 g speculaas. Slagroom om af te werken."