Date Range
Date Range
Date Range
KESKİN COLOR RESİM YARIŞMASINDA, ÇOCUKLAR DOĞAYI RENKLERLE ANLATTI.
Malzemeler 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 4 yemek kaşığı şeker 1. Malzemeler 2yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı galeta unu 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı. 5 çaybardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 kabartma tozu 1. 5 çay bardağı nişasta 1 portakal. Malzemeler 18 tane milföy yaprağı 3 tane hazır yufka 3 yumurtabir şişe soda bir bardak süt 1 çay bardağı. Malzemeler 2 tane muz 2 paket petitbeure bisküvi hindistan cevizi kakao 4.
Çok basit tarifi değil, bir fikir, orijinal ve çok etkileyici lezzetli . Elmalar haşlanmış şurubu, burulma birkaç dakika girmeye değil edilebilir bir firmanın et al. İsterseniz, hamur şeritler ve meyve, tarçın ilave şeker ilave edin. Elmalar mümkün değil, şerit sıcak şurubu tutmak için biraz zaman ihtiyaç kolayca bükülür. Dilimleri çok ince olmalıdır, onlardan bir şerit üzerinde yatıyordu var biraz örtüşüyor.
Tencereye alıp tozşekeri ilave edin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar . Derin bir kapta yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın. Sıvı yağ, vanilya, kabartma tozu ve sodayı ilave edin. En çok okunan yemek tarifleri. Yumurta ve toz şeker beyaz olana kadar çırpılır. Daha sonra vanilya kabartma tozu ve un eklenir. Tarhanayı yarım su bardağı su ile 15 dak.