AFİYETLE YEMEK

Cuma, Nisan 28, 2006. HAZIRLAMA SÜRESİ 30 dk. PİŞME SÜRESİ 45-50 dk. 2 çorba kaşığı domates salçası. 3 çorba kaşığı sıvıyağ. Kırmızı biber, pul biber. Pırasaları temizleyin. Yıkayıp küçük küçük doğrayın. Tavada sıvıyağı kızdırıp pırasaları ilave edip yumuşayana kadar kavurun. Salçayı ekleyip karıştırın. Tuzunu ilave edip tavayı ocaktan alın. Pırasa böreği, kenarındaki yufkalar koparılıp pırasalı kısımdan alınarak çatal-bıçak kullanılmadan yeniyor. Posted by EYLUL at 136 ÖÖ. HAZIRLAMA SÜRESİ 30 dk.

OVERVIEW

This web page yemek.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior).

YEMEK.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page yemek.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for yemek.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for yemek.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for yemek.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES YEMEK.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of yemek.blogspot.com Mobile Screenshot of yemek.blogspot.com Tablet Screenshot of yemek.blogspot.com

YEMEK.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on yemek.blogspot.com took two hundred and thirty-four milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider yemek.blogspot.com not secure.
Load time
0.234 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
216.58.216.193

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

AFİYETLE YEMEK

DESCRIPTION

Cuma, Nisan 28, 2006. HAZIRLAMA SÜRESİ 30 dk. PİŞME SÜRESİ 45-50 dk. 2 çorba kaşığı domates salçası. 3 çorba kaşığı sıvıyağ. Kırmızı biber, pul biber. Pırasaları temizleyin. Yıkayıp küçük küçük doğrayın. Tavada sıvıyağı kızdırıp pırasaları ilave edip yumuşayana kadar kavurun. Salçayı ekleyip karıştırın. Tuzunu ilave edip tavayı ocaktan alın. Pırasa böreği, kenarındaki yufkalar koparılıp pırasalı kısımdan alınarak çatal-bıçak kullanılmadan yeniyor. Posted by EYLUL at 136 ÖÖ. HAZIRLAMA SÜRESİ 30 dk.

CONTENT

This web page yemek.blogspot.com states the following, "Cuma, Nisan 28, 2006." We saw that the webpage said " 2 çorba kaşığı domates salçası." It also said " Kırmızı biber, pul biber. Tavada sıvıyağı kızdırıp pırasaları ilave edip yumuşayana kadar kavurun. Tuzunu ilave edip tavayı ocaktan alın. Pırasa böreği, kenarındaki yufkalar koparılıp pırasalı kısımdan alınarak çatal-bıçak kullanılmadan yeniyor. Posted by EYLUL at 136 ÖÖ."

SEEK SIMILAR DOMAINS

ramazan Yemekleri Yemek Tarifleri Çorba Tarifler Pasta Tarifleri Borek Tarifleri Kurabiye Tarifleri Tatlı Tarifleri Yemek, Yemekler

Yemek Tarifleri Çorba Tarifler Pasta Tarifleri Borek Tarifleri Kurabiye Tarifleri Tatlı Tarifleri Yemek, Yemekler. kıyma 2 su bardağı ince bulgur 1 adet soğan 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı salça 2 yemek kaş.

Yemek - Yemek Tarifleri - Hitara

Mayonezli sığır dili nasıl yapılır? Bütün sebzeleri doğrayın. bir tencereye suyu ve doğradığınız sebzeleri koyun. Tel Şehriyeli pilav nasıl yapılır? Pirinç 1-2 saat önceden ıslatılır. bu sürenin sonunda yağ tencerede hafifçe kı. Pirinçli dondurulmuş meyvalar nasıl yapılır? Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın.

Yemekim benim Yemek tarifleri malzemeye göre arama Oktay Usta ile hiçbir alakası yok

1 su bardağı zeytin yağı. 1 su bardağı pudra şekeri. Pudra şekeri ve zeytin yağı koyulup karıştırılır. Daha sonra vanilya, kabartma tozu koyulup yoğurulur. 1 su bardağı dövülmüş ceviz.

Ana Yemek Tarifleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri

99,786 Yemek Tarifine 3,221,894,209 defa bakıldı. Av ve Kümes Etleri Tarifleri. Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri. Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri.