Date Range
Date Range
Date Range
I molt més, sobre tot amor. Martes, 7 de octubre de 2014. Calamar i gambes a la planxa. Avui us porto un plat senzill com espectacular. Netejar el calamar separant el cos de les potes però deixant el cos sencer amb les aletes. Marcar uns talls per la cara superior sense tallar la part inferior, com es veu a la foto.
Dilluns, 5 de març de 2018. Estimada Montserrat, ja ha finalitzat el mes del repte i aquí tens les elaboracions que els companys blocaires han triat del teu receptari.
Sé que pensabais que el blog estaba abandonado pero aquí seguimos publicando muy de vez en cuando, lo siento, sinceramente. Desde qué vivimos en Noruega estamos probando muchas cosa nuevas, tanto de aquí como de otra países.
Hacia siglos que no pasaba por aquí pero creo que la ocasión lo merece. Siempre después de darle las gracias al árbol, nos hicimos con unos cuantos limones que me regaló.
CÓMO COLGAR MOLDES DE NORDIC WARE? COMO CONSERVAR MOLDES NORDIC WARE. SOPA DE PESCADO EN COOK PROCESSOR.
Diumenge, 15 de maig de 2011. Fa bastants dies que tinc el blog abandonat ja que aquesta temporada tinc molta feina i no trobo temps per publicar ni tirar fotos dels poquets postres i dolços que cuino. Que bones que són! Abans el feia amb el mètode tradicional, és a dir, sense gelatera i quedava igual de bo.
Thursday, May 19, 2011. Lighting Of The Lamp Quotations. The award of My Little Things and chicken with walnuts and honey mustard vinaigrette Strawberry Ice Cream. Few days ago the blog superknowledge My Litlle Things. Was drawing on his third anniversary of the blog, and I had the good fortune to be the lucky one to win the lottery. Emancipated kitchen, Ana de Lovefood. We have to repeat girls! The bo.
Dissabte, 18 de gener de 2014. Un any més, a finals de gener es celebra a Valls. Gran Festa de la Calçotada. Enguany nosaltres hem fet una recepta que ens encanta i que pensem que us pot agradar. Com podreu veure el secret està en fer la tempura i, com podreu comprovar, es força fàcil de fer.
Casitas de Navidad y despedida. El post de hoy va a ser un poquito más largo de lo habitual porque me despido de todos vosotros después de tres años de haber empezado el blog. Recuerdo cuando escribí mi primer post sobre los hombrecitos de jengibre. Siempre pensé que si me iba alguna vez lo comunicaría en el último post porque me da mucha pena cuando yo misma he seguido otros blogs y de golpe y porrazo desaparecen sin decir nada. De Barcelona, así que tendréis dulce para rato.
1575;لسلام عليكم ورحمة الله وبركاته. 1575;نا بصراحة شفت الصور عالنت تفاجأت فيها. 1585;اح اتركن مع الصور. 1608;ان شاء الله تعجبكم.
Jueves, 18 de noviembre de 2010. Somos una empresa familiar dedicada a elaborar delicados sabores que deleitarán a todos nuestros clientes, cuyo principal objetivo es entregar un producto fresco, en un estilo de preparación casera, que junto a la utilización de materias primas de excelencia asegurarán que cada vez que sean consumidos, tengan el mismo sabor y la misma calidad de siempre. Chocolates macizos bitter y de leche.
Abonne-toi à mon blog! Wwwmetroflog.
Die beste Schokolade in Hamburg-Winterhude. Gerne stehen wir auch telefonisch zur Verfügung.