Date Range
Date Range
Date Range
Asociación Alicantina para el Estudio de las Intolerancias Alimentarias y Ambientales. VII JORNADAS DE SALUD Y MEDIO AMBIENTE. La Asociación Alicantina para el Estudio de las Intolerancias Alimentarias y Ambientales colabora en las VII Jornadas de Salud y Medio Ambiente organizadas por el Departamento de Sanidad del CIPFP Canastell de San Vicente del Raspeig. Queremos dedicar estas Jornadas a Maria José Moya.
Crème brûlée to znany francuski deser składający się z warstwy delikatnego zapiekanego budyniu ze śmietanki, żółtek, cukru i w wersji klasycznej wanilii oraz skorupki z karmelu. Prawidłowo przygotowany krem powinien być gładki i aksamitny, a skorupka twarda i chrupiąca. Proporcje są bardzo proste do zapamiętania, na 100 ml śmietanki daję 1 żółtko i 1 łyżkę drobnego cukru. Deser jest prosty i wykwintny jednocześnie, idealnie sprawdzi się na zakończenie uroczystej kolacji.
This might take a few seconds. The initial loading may take a few seconds. If you have problems loading the application please contact Sensible-Bytes.