xadrezuniversitario blogspot.com

Xadrez Universitario - Novas do CIDU

Xadrez Universitario - Novas do CIDU. Pablo Aboy gaña o torneo semanal. Pablo Aboy gañou o torneo semanal, e sitúase como primeiro na lista de elo AGAX de rápidas. A clasificación foi a seguinte. 3 José Manuel Andión. 6 Luis Carlos Martínez. Podes ver o elo AGAX de rápidas aquí. Enviar por correo electrónico. Santiago Domínguez gañou o torneo semanal. Santiago Domínguez gañou o torneo semanal dos venres, nun torneo moi disputado. A clasificación foi a seguinte. Luis Carlos Martínez,. José Manuel Andión,.

OVERVIEW

This web page xadrezuniversitario.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored twenty pages inside the domain xadrezuniversitario.blogspot.com and found four hundred and seventeen websites referring to xadrezuniversitario.blogspot.com.
Pages Crawled
20
Links to this site
417

XADREZUNIVERSITARIO.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page xadrezuniversitario.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.

Cervecería Argo

Inaugurada la nueva sede del MUNCYT. En la víspera del Día de la Ciencia en La Calle, se abrió por fín el nuevo Museo. Los Príncipes de Asturias inauguraron en A Coruña una nueva sede del MUNCYT, vecino de la Cervecería Argo. Era el nombre de la nave en la que Jasón y sus compañeros argonautas. Navegaron desde Yolco en busca del vellocino de oro. La aventura fue narrada por Apolonio de Rodas. Entre los tripulantes de Argo, estaba Hércules.

Palaestra - Ad discendum nos delectamus

Festividade celebrada o 1 de agosto, e na noite anterior a ese día. Tamén chamada Lammas era unha festa dedicada ao deus Lugh. Divindade solar, dispensador de sabedoría. É a festa celta da prosperidade. Nesta data celebraban nupcias dun ano e un día e podían renovarse cada ano nesta data. Período de tregua militar e celebración da colleita. A natureza desprega a súa abundancia e prosperidade. O Deus solar, era fillo de Kian e Ethlinn. A Asociación Palaestra e a Asociación d.

Palaestra - Xogos

Brais Hidalgo gañou o Torneo de Primavera na categoría sub14. Andrés Vázquez gañou o Torneo de Primavera na categoría sub12. 4 lago López Aguiar,.

Iniciativas Culturais e Deportivas Universitarias INCUDE

Asociación de Estudantes da Universidade da Coruña. Unha nova fotografía a localizar. Unha foto mais para o concurso A Coruña en sepia. Temos aquí un acto oficial na cidade.

AGAX - Xadrecista.eu

Luis Carlos Martínez gaña o torneo de San Xoán. Xogouse un pequeno torneo a víspera de San Xoán no Casino. O gañador, con pleno de victorias, foi Luis Carlos Martínez. Tes a actualización do elo AGAX. Torneo de semirápidas de AGAX. Celebrouse o sábado 21 de xuño na plaza de Pablo Iglesias o torneo de semirrápidas de AGAX. O gañador foi Santiago Domínguez.

AGAX - Xadrez e Ciencia

Vinte anos desta festa da ciencia. E alí estaremos, como dende a primeira edición. Día da Ciencia na Rúa. De 11,00 a 19,00. Taboleiros xigantes de xadrez de damas. Concurso de Resolución de problemas. O sábado 9 de maio é o día da Ciencia na Rúa.

AGAX - Xogando co Xadrez

1 Brais Hidalgo, 2 Sabela Iglesias, 3 Andrés Gento, 4 Iago Hidalgo, 5 Patricia Couceiro, 6 Jia Lin Song, 7 Raymon Rivera, .

HERCLE - A casa dos Deuses

Irmán de Iocasta, raíña de Tebas, nai e esposa de Edipo cando aparece a Esfinxe. Entón apareceu Edipo quen coa súa intelixencia logrou adiviñar o enigma.

HERCLE - La Casa de los Dioses

Viernes, 15 de marzo de 2013. Hermano de Yocasta, reina de Tebas, madre y esposa de Edipo Cuando aparece la Esfinge. A su vez condenó a Antígona, hermana de los mencionados a ser sepultada viva. Diversas obras de tragedias se han realizado sobre la base de este último desgraciado suceso. Viernes, 1 de marzo de 2013.

WHAT DOES XADREZUNIVERSITARIO.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of xadrezuniversitario.blogspot.com Mobile Screenshot of xadrezuniversitario.blogspot.com Tablet Screenshot of xadrezuniversitario.blogspot.com

XADREZUNIVERSITARIO.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on xadrezuniversitario.blogspot.com took nine hundred and thirty-eight milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider xadrezuniversitario.blogspot.com not secure.

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

DESCRIPTION

CONTENT

This web page xadrezuniversitario.blogspot.com states the following, "Xadrez Universitario - Novas do CIDU." We saw that the webpage said " Pablo Aboy gaña o torneo semanal." It also said " Pablo Aboy gañou o torneo semanal, e sitúase como primeiro na lista de elo AGAX de rápidas. A clasificación foi a seguinte. Podes ver o elo AGAX de rápidas aquí. Santiago Domínguez gañou o torneo semanal. Santiago Domínguez gañou o torneo semanal dos venres, nun torneo moi disputado. A clasificación foi a seguinte."

SEEK SIMILAR DOMAINS

XADREZ DO VALE - Clube do IFSC - 2014

VI CIRCUITO XR ABERTO DE ARARANGUÁ. Domingo, 12 de abril de 2015. ATIVIDADES DO CLUBE DE XADREZ 2015. O CLUBE ESTÁ FUNCIONANDO TODAS AS SEGUNDA-FEIRAS DAS. Liga Sul Catarinense de Xadrez. Domingo, 16 de novembro de 2014. Neto de Araranguaenses vence Circuito Escolar de Florianópolis. Abaixo listagem do 12 melhores classificados. Liga Sul Catarinense de Xadrez. Domingo, 2 de novembro de 2014.

XadrezValle - Cursos de Xadrez Online

8 Motivos Para Você Aprender Xadrez. Curso Online Aprenda Xadrez Agora. Onde Jogar Xadrez na Internet. Como Visualizar Arquivos de Xadrez. Além das aulas presenciais em Brasília, ofereço também os cursos online. Como arquivos pgn, ebooks e vídeo-aulas.

III REGIONAL SERTÃO PERNAMBUCANO DE XADREZ 2009

III REGIONAL SERTÃO PERNAMBUCANO DE XADREZ 2009. O EVENTO CLASSIFICA 02 JOGADORES PARA FINAL DO INTERIOR 2009. Segunda-feira, 22 de junho de 2009. GILSON ROSA VENCE COM ANDERSON EM SEGUNDO. Terminou ontem o III regional sertão com 17 participantes,. Terça-feira, 24 de março de 2009. III REGIONAL SERTÃO PERNAMBUCANO DE XADREZ 2009.