Date Range
Date Range
Date Range
Сряда, 5 август 2015 г. Нашата морска ваканция тази година беше във Франция. За да се насладим на почивката и да се потопим в атмосферата, избрахме да почиваме на не толкова популярно местенце, където бяхме почти единствените чуждестранни туристи. Публикувайте в блога си! Най- трудната .
Неделя, 14 юни 2015 г. Количеството на продуктите е според броя на порциите. Публикувайте в блога си! Връзки към тази публикация. Вторник, 19 август 2014 г.
КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО. Понеделник, 17 август 2015 г. От ядката на бадемите и кашуто става много добро крема - сирене. А тези ядки са едни от най - полезните и лесно - усвоими от организма. Това крема - сирене приготвих от накиснати и смлени ядки, без да отцеждам суроватката. Времето е много топло така,че преценете времето за ферментацията. Да ви е сладко! Публикувайте в блога си! Нарежете определеното.
Само за гладни - Only for hungry. Бременни и пощенливи влизат на своя отговорност! Ароматни масла с ядки. Понеделник, 17 август 2015 г. Пърленки с вълшебно тесто 2 вид. Много мекички и много вкусни. Може да си ги замразите или да си ги хапнете веднага. У нас не се задържат такива работи, всичко се умита за нула време. 200 мл кисело мляко, 200 мл вода,. После когато решите да си хапнете ги затоплете в тостер- тип .
Днес реших да разнообразя традиционните пържени кюфтенца и да ги освежа с малко зеленчуци. Добавих варена царевица, кисели краставички и пресни чушки сиврия, гарнирани с прилично количство пресен магданоз и босилек. Получиха се прекрасни, сочни и свежи кюфтенца, подходящи както за биричка, така и за бяло вино. Олио и брашно за пържене. Публикувайте в блога си! 12 август 2015 г.
Събота, 7 януари 2017 г. Отдавна бях решила да публикувам поне по една рецепта от всяка страна, която съм посетила! А те никак не са малко, но пък бавно и славно успявам да вмъкна по нещо нетрадиционно в кухнята ни. С тази рецепта от Южна Корея едва ли ще Ви изненадам тя не е нещо нетрадиционно, но пък мисля всеки би приготвил у дома, дори и да не е фен на екзотичната кухня. Публикувайте в блога си! Сряда, 21 декември 2016 г.
Напоследък все по-често разгръщам старите мои кулинарни тефтери. Има рецепти, които съм означила със звездичка, което означава, че особено много са ни харесали. Тази патладжанена вкусотия също е сред тях. Не пропускам да я правя, когато дойде сезонът на хубавите градински патладжани. 100 г топено сирене Президент. Публикувайте в блога си! Връзки към тази публикация.
Und hier die fertigen gehäkelten Kürbisse. Ein paar häkel ich aber noch. In den Farben Weiss und Grau arbeite ich auch noch welche. Schönes Wochenende wünsche ich Euch. Und ich bin schon fleißig am Häkeln! Aber hier erst einmal die Eulen Parade. Frisch gestrichen, und neu bezogen. Leider habe ich vergessen, die einzelnen Schritte zu fotografieren. Das hole ich dann noch nach.
Mit crowdfunding zum plattenvertrag! Mehr erfahren im Video! Wir sind Deutschlands erstes Crowdfunding-Musiklabel und geben talentierten Bands und Künstler die Chance, sich mit ihrer Crowdfunding-Kampagne zu präsentieren und gemeinsam mit ihren Fans Musikprojekte umzusetzen. 000,- einzusammeln, ist ihm der Plattenvertrag bei Musicstarter sicher! Jetzt Registrieren und mitmachen. Michaela Danner - Mein erstes Soloalbum. Pause Applause - Revive EP. Pause Applause - Revive EP.
Alexander de Feijter gekozen tot Held van de Smaak 2013. Slager Alexander de Feijter is Overijsselse Held van de Smaak. Hij gebruikt enkelvoudige kruiden en geen mixen. De meeste vleeswaren worden gezouten met Keltisch z.
Wow, schon fast 2 Jahre sind seit meinem ersten Blogbeitrag vergangen, ich kann es kaum glauben. Aber erst mal vielen, vielen Dank an meine treuen Leser und die vielen Besucher, die sich meinen Blog anschauen. Ich freue mich über jeden Einzelnen von euch! Und die liebe Reka von bonnybee. Wer eine Bernina Overlock Maschine hat, kennt sicher.