Date Range
Date Range
Date Range
Jeg har fået to ørreder til at røge. Dette vil jeg lave sammen med en ven, der har lidt erfaring. Dagen før man begynder med at røge, skal fiskene lægges i saltlage. Der er brug for 50 - 55 gram salt per liter vand. For at få lidt mere smag i fisken, har jeg valgt at sætte nogle krydderier til. I dette tilfælde laurbær og peber. Fiskene skal ligge i denne lage for mindst 12 timer. Bagefter skal de hænges op for at tørre. Huden skal være tør, så er de klar til røgning.
Dette er min blog for Natur, miljø og udeliv. I vores praksisafprøvning 2, har vi valgt at føre vores nedbrydnings forsøg videre til også at omhandle dyrs nedbrydnings proces og forrådnelse i naturen. Denne gang har vi også på forhånd henvendt os til forældrene, og fået foto-tilladelse. Lære om nedbrydelsen af organiske ting. Kendskab til de forskellige dyr.
På denne blog vil man kunne følge de projekter jeg arbejder med i faget Værksted, Natur og Teknik. Selve den skriftlige del af udfordringsopgaven, med mine refleksioner over arbejdet med Hama perler, er lagt ind på BB i forlængelse af mit link til udfordringsopgaven på min blog, samt det vedhæftede inspirationskatalog. Det ville fylde for meget på min blog. Man kan også lave nogle flotte billedrammer.
Jeg fandt en opskrift, som jeg forsøgte at følge, men de første spæde forsøg blev alle fejlslagne. Dette er på grund af, at jeg ikke har været opmærksom på selve teknikken omkring overgangen til nye omgange. Igennem opskriften og diverse videoer, har jeg haft rig mulighed for at blive opmærksom på, hvordan man udfører projektet. Emne, problemformulering, emneafgrænsning, begrebsafklaring, metode, didaktisk model, teori.