Date Range
Date Range
Date Range
Събота, 7 май 2011 г. Ето няколко интериора ,които ме вдъхновиха за малката козметична промяна на бъдещият ни дом. Двамата с мажът ми сме единодушни - всичко трябва да мине през ръцете ни. Избягвахме купуване на нови мебели,освен едни плоскости,които после сглобихме. Като за начало ще ви покажа няколко снимки на интериори,части от които ми се иска да внеса и в моят дом. Нещо такова е идеята за пространството над пералнята. Публикувайте в блога си! Събота, 19 февруари 2011 г.
Вторник, 5 април 2016 г. Рулца от свинско с гъби и пармезан в червено вино и гарнитура от печени моркови! С нетърпение очаквам новия брой на So into Food. Аз не зная как да им се отблагодаря за вниманието и подкрепата. Тези две рецепти са от вторият брой, направих ги с най-голямо удоволствие за тях. Това ми е много любим начина за приготвяне на месо, дори най-обикновени пържолки стават великолепни. Често ги правя, много бързо стават, страшно вкусни и крехки. 6-8 тънки филета свинско месо.
Warm summer breeze blows endlessly. Touching the hearts of those who feel. Неделя, 11 януари 2015 г. Зимата е времето, когато ми остава повече време да правя хляб и питки. През Коледните и Новогодишните празници изпробвах доста рецепти. Тази седмица предизвикана от Ил. Реших да пробвам ново тесто за питка. Оформлението не е нищо специално. За него взех идеята от Ева Тонева.
Понеделник, 15 юли 2013 г. Честит рожден ден на мен! Пожелавам си много здраве, любов и упоритост! Рецептата за тази невероятна торта е на Ани Шакарян-Маринова. Няма да губя излишно време в преписване на рецептата - ето линк към Вкуснотеката на Ани. Единствените промени които направих бяха в крема, увеличих заквасената сметана със 100 грама и забравих да сложа бадемите, който пък използвах за украса на тортата. Освен това добавих и няколко къпини за цвят. Ами това е, дано да ви хареса! 2 филии стар хляб.
Четвъртък, 30 март 2017 г. Отново вариации всякакви на тези ароматни кюфтенца из интернет , но аз избрах най-простичкия вариант. Стори ми се по-традиционен - дали съм права, не знам, но определено е вкусно и ще се настани трайно в кухнята ми! 500гр свинско месо, почти без мазнинки. Оформих кюфтенца с намаслени ръце, колкото едър орех и оставих да починат 15мин.
Паста, моцарела, трюфели, брускета, ризото. Но да си призная въобще не я познавах преди пътуването ми до Венеция през 2005 г. Да, спагети Болонезе и пица знаех, но в последствие разбрах, че италианските са съвсем различни. От тогава насам готвя често италиaнски ястия и експериментирам с нови продукти.
Добре дошли в моя кулинарен свят! Сряда, 14 февруари 2018 г. 200 мл сметана за готвене. Филе или друго месо по избор. Бланширайте розичките броколи във вряла вода за около 3-4 мин и отцедете в гевгир,. Ъс сметаната и добавете сиренето и малко риган. Изсипете броколите в йенска тавичка, добавете маслото, нарязано на кубчета и разбъркайте леко. Публикувайте в блога си! 250 гр.
От известно време съм отдадена на новото си хоби, което превърнах в професия. И не отделям достатъчно време за приготвянето на торти, снимки и за публикации тук. Днес ви предлагам една много вкусна, бърза и лесна рецепта за торта без печене на блатове, чрез която открих удоволствието да изработвам 3D торти. Благодарение на Мария от My Cooking Book Blog открих два вида на торта Дукиса. 4 пакета бисквити Изгрев от 190 гр.
Forgot Password or Username? CLAIM YOUR REDHEAD NOW! Founded 5 Years ago. CLAIM YOUR REDHEAD NOW! .
2 hours ago with 6560 notes. 8 hours ago with 4519 notes. Omg this post made me so fucking happy. 1 day ago with 72112 notes. 1 day ago with 8503 notes. 2 days ago with 36010 notes. 2 days ago with 21067 notes. The pacific northwest, from california to bc to alaska, photographed. 2 days ago with 23008 notes. 2 days ago with 10314 notes. 2 days ago with 9265 notes. 2 days ago with 1057 notes.
KEEP IN TOUCH WITH THE LATEST GINGER NEWS and EVENTS. As with its ginger sisters, The Ginger Dog uses only the very finest, seasonal, ingredients to offer a really satisfying dining experience.
White and blacks together are just fine in fact. 1 cup of clothing detergent.
KEEP IN TOUCH WITH THE LATEST GINGER NEWS and EVENTS. We serve high-quality, seasonal, Sussex produce; from local fish and meat, local ales, and award-winning wine from Ridgeview. Sunday lunches are our busiest times so please do book in advance.