taiobagastronomia blogspot.com

Taioba Gastronomia

Domingo, 22 de novembro de 2015. ROBALO EM CROSTA DE BANANA-DA-TERRA. 200 g de filé de robalo fresco. 1 banana-da-terra descascada e cortada em tiras no sentido longitudinal. 2 colheres chá de azeite extravirgem. 1 colher chá de suco de limão. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 500 g de palmito pupunha cru in natura tolete. 50 ml de vinagre. 30 ml de azeite extravirgem. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 100 g de taioba cortada em formato juliana no sentido vertical, em fatias finas. Compartilhar com o.

OVERVIEW

This web page taiobagastronomia.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We were able to observe one social web platforms linked to this website.
Social Links
1

TAIOBAGASTRONOMIA.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page taiobagastronomia.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for taiobagastronomia.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for taiobagastronomia.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for taiobagastronomia.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES TAIOBAGASTRONOMIA.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of taiobagastronomia.blogspot.com Mobile Screenshot of taiobagastronomia.blogspot.com Tablet Screenshot of taiobagastronomia.blogspot.com

TAIOBAGASTRONOMIA.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on taiobagastronomia.blogspot.com took three thousand one hundred and ten milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider taiobagastronomia.blogspot.com not secure.
Load time
3.11 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
172.217.9.225

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

Taioba Gastronomia

DESCRIPTION

Domingo, 22 de novembro de 2015. ROBALO EM CROSTA DE BANANA-DA-TERRA. 200 g de filé de robalo fresco. 1 banana-da-terra descascada e cortada em tiras no sentido longitudinal. 2 colheres chá de azeite extravirgem. 1 colher chá de suco de limão. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 500 g de palmito pupunha cru in natura tolete. 50 ml de vinagre. 30 ml de azeite extravirgem. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 100 g de taioba cortada em formato juliana no sentido vertical, em fatias finas. Compartilhar com o.

CONTENT

This web page taiobagastronomia.blogspot.com states the following, "Domingo, 22 de novembro de 2015." We saw that the webpage said " ROBALO EM CROSTA DE BANANA-DA-TERRA." It also said " 200 g de filé de robalo fresco. 1 banana-da-terra descascada e cortada em tiras no sentido longitudinal. 2 colheres chá de azeite extravirgem. 1 colher chá de suco de limão. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 500 g de palmito pupunha cru in natura tolete. 30 ml de azeite extravirgem. Sal e pimenta-do-reino a gosto. 100 g de taioba cortada em formato juliana no sentido vertical, em fatias finas."

SEEK SIMILAR DOMAINS

Amor Sem Preconceito

Domingo, 20 de novembro de 2016. Que realmente faz valer a pena estar vivo não há filmadora ou máquina fotográfica que registre. Surpresas, gargalhadas, lágrimas, enfim, o que eu sinto, quem eu sou, você só vai perceber quando olhar nos meus olhos, ou melhor, além deles. Terça-feira, 2 de agosto de 2016. Sou Vanuza Angelim de Oliveira. Sábado, 18 de junho de 2016. 23 de março de 2006. Esses 3 primeiros anos foram os p.

Club Penguin Sunset Trucos de Club Penguin

Ir a la barra lateral primaria. Saltar a la barra lateral secundaria. Ir a pie de página. En estos últimos días me pasaron muchas cosas, entre ellas una que me hizo tomar una decisión; esa decisión es la de retirarme de ser blogger. Gracias a todas las personas que de una manera u otra me apoyaron con esto, realmente sin ellos yo no hubiera llegado hasta aquí. Un enorme abrazo psicologico pinguino y Chao chao! Nueva Pantalla.

FINAL ENDS To find yourself, think for yourself Socrates.

Tags I should have been sleeping. Cold, confusing and clumsy Copenhagen. A roundup of my travels. The work of an editor.