Date Range
Date Range
Date Range
Recensioner av läsk, godis and glass. Norsk inspiration i Marabou Kvikk Lunsj med havssalt. Är den senaste kombinationsnyheten att komma från Maraboufabriken. Men chokladkakan avslöjar inget på ytan vad som döljs under skalet. Dock bär doften på mer sting av kakao och kaffe än vad en vanlig Maraboukaka gör. Läs hela recensionen och se betyg.
En blogg om tårtor, sockerblommor och annat smått och gott. Jag är en kvinna på 40 år som började att tillverka sockerblommor för att kunna dekorera min bröllopstårta. Bröllopstårtan gjordes och intresset avtog för sockerblommor och sånt då jag nått mitt mål. Nu har jag så smått börja igen så vi får väl se hur det hela utvecklar sig vidare.
Denna kladdiga kaka tyckte jag blev fantastikst god! Kakan blev ska vara mycket kladdig när man tar ut den ur ugnen men den sätter sig när den svalnat och man ställt den i kylen. Jag föredrog att äta kakan lite mer rumstempererad så jag micrade några sekunder så blev den perfekt! Receptet kommer från Matplatsen.
Forgot Password or Username? I am a WHOVIAN AND OTHER THINGS. I am a WHOVIAN AND OTHER THINGS. This is the place where you can personalize your profile! Added to t.