Date Range
Date Range
Date Range
Men idag när vi åt så god, och framför allt enkel, mat så fick jag ett litet bloggsug. Då gäller det att ta vara på det. Köpte nämligen Ajvar Relish häromdagen till ett falukorvsrecept jag fick höra av moster. Och jag vet inte hur länge en sådan burk håller så lika bra att äta ordentligt medan den är fräsch. Hur som helst så blev det en kycklinggryta, typ.
Tillsätt Aivy Red and De Kuyper Sour Grapefruit. Lägg lite av det urgröpta granatäpplet på toppen av drinken.
Sallad på mozzarella, fikon och rostade hasselnötter. Blanda samtliga ingredienser och garnera med ett par basilka blad.
Lägg äggulorna i en bunke och äggvitorna i en annan. Häll strösocker och vaniljsocker över äggulorna. Skummet ska vara så fast att man kan vända upp och ner på bunken. Vispa äggulorna och sockret till en pösig ljusgul smet, gärna med elvisp. Rör försiktigt med en sked.