Date Range
Date Range
Date Range
Treballs de primavera pels bonsais.
, i aquest tan sols cobrava un salari, si les persones a les que cuidava estaven completament sanes. Això ens fa reflexionar en la gran importància de tenir cura de nosaltres mateixos. La principal eina de la medicina natural es la dietètica i la nutrició també fem servir.
Inauguració de la Mostra dartistes grans. Divendres, 12 de juny de 2009. Adelina, Viqui i Mercè. Interpretant Niños, los peques. Interpretant Para toda la vida.
Divendres, 29 de maig de 2009. A la serralada de Marina. Al peu de la serralada de marina i viu una flor preciosa. Al seu nom, és el de la serralada, Marina. Amable, simpàtica, carinyosa, dolça, pacient i tolerant, amb la gent gran. La podem obsequiar amb un pressent, petit o gran, tant se val si és petit o gran, és el que sentim per ella, el més important.
Dilluns, 16 de novembre de 2009. Un vaso de zumo de naranja. La piel de una naranja. Se pone a rustir el pato con la piel de la naranja. Cuando el pato ha soltado toda la grasa, se le añade la cebolla hecha gajos y el vaso de zumo de naranja con un poco de caldo. Entonces le añadimos en cointreau y lo dejamos cocer un poco más. Cuando el cointreau haya reducido, se le añade el cognac y se flambea.
Treballs de primavera pels bonsais.
, i aquest tan sols cobrava un salari, si les persones a les que cuidava estaven completament sanes. Això ens fa reflexionar en la gran importància de tenir cura de nosaltres mateixos. La principal eina de la medicina natural es la dietètica i la nutrició també fem servir.
Inauguració de la Mostra dartistes grans. Divendres, 12 de juny de 2009. Adelina, Viqui i Mercè. Interpretant Niños, los peques. Interpretant Para toda la vida.
Divendres, 29 de maig de 2009. A la serralada de Marina. Al peu de la serralada de marina i viu una flor preciosa. Al seu nom, és el de la serralada, Marina. Amable, simpàtica, carinyosa, dolça, pacient i tolerant, amb la gent gran. La podem obsequiar amb un pressent, petit o gran, tant se val si és petit o gran, és el que sentim per ella, el més important.
Dilluns, 16 de novembre de 2009. Un vaso de zumo de naranja. La piel de una naranja. Se pone a rustir el pato con la piel de la naranja. Cuando el pato ha soltado toda la grasa, se le añade la cebolla hecha gajos y el vaso de zumo de naranja con un poco de caldo. Entonces le añadimos en cointreau y lo dejamos cocer un poco más. Cuando el cointreau haya reducido, se le añade el cognac y se flambea.