Date Range
Date Range
Date Range
Pazar, Nisan 24, 2011. 2 su bardağı kuru fasulye. Tuz, kimyon, pul biber, karabiber, nane,. Üzerini haşlanmış yumurta ile süsleyelim. Perşembe, Aralık 31, 2009.
Pazartesi, Haziran 20, 2011. 15 bardak kuru üzüm fındık karışımı. 1 şişe Dr Oetker vanilya aroması veya 1 paket şekerli vanılın. 3 su bardağı yulaf ezmesi. Salı, Mayıs 17, 2011. 4-5 minik parça damla sakızı.
Safran Mutfakta-Tuzlular, Börekler, Çörekler. Perşembe, Şubat 24, 2011. Haşhaş veya varsa haşhaş ezmesi. İçini her tarafına gelecek şekilde tahinle bulayalım ve kaşığımızın tersiyle yayalım. İçine haşhaş serpelim veya varsa haşhaş ezmesi dökerek yayıp, zarf biçiminde kapatalım. Teflon tavaya az bir miktar sıvıyağ alıp, önlü arkalı pişirelim. Çarşamba, Şubat 02, 2011. 3 su bardağı yeşil mercimek.
Çarşamba, Mayıs 11, 2011. Balzamik Sirke ve Hardal Soslu Tavuk Göğsü. 2 yemek kaşığı balzamik sirke. 1 kase yarım yağlı veya yağsız yoğurt. Tavuğa tat vermek için kekik, tarçın, kimyon ve karabiber.
Aktuality hledejte spíše v kalendáři akcí nebo ve fotogalerii. V předvánočním čase již od roku 2006 předvádíme divákům na různých místech Živý betlém. Letos to bylo v Muzeu Českého ráje v Turnově, v Zásadě a v Severočeském muzeu v Liberci. Kdo nás nestihl tam,má ještě možnost dne . Páni, dámy, Beseda začíná . Pozvánka - Posezení u Cimbálu. Folklor musí žít dál v povědomí . V příloze naleznete aktuální rozhovor o našem souboru.