Date Range
Date Range
Date Range
Retete culinare ca la mama acasa. Invata sa prepari retete traditionale ca la mama acasa. Sâmbătă, 26 martie 2011. Suc la rece din fructe. Zdrobim fructele bine dupa care adaugam 1 litru de apa pentru fiecare kg de fructe. Compozitia rezultata o lasam pana a doua zi la macerat dupa care o strecuram prin tifon si adaugam 1,2 kg de zahar si 2 aspirine pisate. Acestea se adauga pentru fiecare litru de sirop obtinut.
Peste, Fructe de mare. Salată de vinete cu maioneză vegană. Salată de vinete cu maioneză vegană din lapte de soia. Prăjitură din pandișpan cu prune. Tofu cu legume de vara la tigaie. Salată de zucchini cu fasole alba și avocado. Citeste mai multe retete de pe blog. Sandwich-ul, din secolul 18 și până în prezent. O experiență culinară de neuitat la Convivium Transilvania. Terina de pui cu mer.
Supa de vara cu pistou si dovlecei. Vai dar nu stiti ce este pistou? Nici eu, dar acum ca am aflat de abia astept sa va spun si voua. Pistou este fratele provensal al pesto-ului. Este mai sarac, nu are nici parmezan si nici seminte de pin, dar e tocmai bun ca baza pentru o supa de vara. Pe principiul nu-i pesto ca pistou si nici minestone ca supa pistou. Salata de linte cu sparanghel.
Posted by Virago under Gustari sarate. Chec fara faina cu mure si caise. Posted by Virago under Deserturi. 8211; 2 oua de tara batute.
Un tort foarte usor de facut,rapid, gustos si racoritor. 1 plic praf de copt. 1 lingura coaja rasa de lamaie. O lingurita zeama de lamaie. O jumatate lingurita coaja rasa de lamaie. Zeama de la o lamaie. Coaja rasa de la o lamaie. Incingem cuptorul la 180grd si tapetam o forma de tort cu hartie pentru copt. Intre timp preparati siropul si crema. Puneti la fiert apa si zah.