Date Range
Date Range
Date Range
poate zambeste, poate are un mers de felina.
Ciorba de pui a la gréc. Musaca de cartofi cu carne tocata. Marți, 10 noiembrie 2009. Nuci sau alune 200 g;. Esenta de migdale 1 ml;. Dupa ce s-au copt, se desprind de pe hartia unde s-au copt, cu ajutorul unei pensule inmuiate in apa, cu care se uda spatele hartiei pe care s-au pus pricomigdalele si se lasa cateva minute sa stea pe planseta si apoi se asaza pe un platou. Ciorba de pui a la gréc. 4 galbenusuri de ou;.
Fie ca sunteti in cautarea unei retete speciale, ori doriti doar sa mai schimbati meniul, pe site-ul nostru veti gasi cele mai bune retete culinare romanesti. De la aperitive si pana la cele mai fine deserturi si bauturi, va oferim o larga varietate de retete traditionale romanesti, o adevarata carte de bucate. Cele mai recente retete culinare. Varza dulce calita cu piept de pui. 1 Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se spala prunele, se scot samburii si cu ajutorul unei lingurite se pune .
Tinuta in butoi si imbuteliata in sticla. Facuta in Salaj - Magura Simleului din prune rosii. Gem de capsuni - reteta din Ardeal. Dulceata de capsuni - reteta din Ardeal. Salata de rosii cu branza si oua.
Inghetata de capsuni, zmeura, goji si agrise. 6 linguri nuca de cocos. 3 linguri miere de salcam. 1 lingura cu goji deshidratate. Miezul de la o jumatate de pastaie de vanilie. Duminică, 19 iulie 2015.
Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata. 1 sticluta esenta de vanilie. Mixam untul, la temperatura camerei, cu zaharul. Aluatul obtinut il dam la rece. Dupa ce s-a intarit aluatul, formam bilute pe care le dam prin albusul de ou si apoi prin nuca de cocos. In varf punem o bucatica de ciocolata, eu am pus amaruie. Dam la cuptorul preincalzit, la foc potrivit pana prin o nuanta aurie. Linkuri de întoarcere către această postare. 2 lgt praf de copt.