Date Range
Date Range
Date Range
Divendres, 7 de gener de 2011. Heus aquí una pijada, espero que us agradi! 160;Enllaços a aquesta entrada. Dilluns, 3 de gener de 2011. Avui us poso la recepta del meu pare per fer pa. Queda boníssim, espero que us agradi! Un bol gros que sigui fàcil de netejar; un espàtula de silicona amb el. Mànec resistent; un recipient de ferro, alumini o pyrex amb tapa i. Que pugui anar al forn que servirà per coure el pa.
Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme. Un rajolí de crema de llet. 2 cullerades de sucre o al gust. 250 g de formatge Mascarpone. Barrejar el cafè amb els licors.
Aquí trobaràs diferents receptes amb les que gaudir de les verdures de la Kosturica. 1 Kg de cebes de Figueres. 3 llesques de pa casolà tipus pagès. 4 ous de gallines camperes. Posem un ou per plat i repartim en aquests la sopa, rematem amb el pa, la ceba fregida i uns encenalls de parmesà. Vichyssoise tibia en tres texturas.
Olvasszuk meg a 15 dkg margarint, majd adjuk hozzá a lisztet, sót, 15 dkg reszelt sajtot, sütőport és a tejfölt, majd gyúrjuk jól össze. Pihentessük a tésztát 30 percig, majd melegítsük elő a . A paradicsomot, és paprikát mossuk meg, majd daraboljuk fel. A hagymákat pedig vágjuk apróra. Öntsünk egy kevés olajat a lábasba, és miután felhevült az olaj, dinszteljük a hagymát amíg az üveges .