Date Range
Date Range
Date Range
1kg de farina de fer panades.
Dijous, 14 de març de 2013. Anar afegint trossets de la mantega per dalt. 250 gr de llet condensada.
A la TV i la ràdio! Dijous, 16 de juliol de 2015. Xarop de sucre o falsa mel. És a la fi de ramadà que publico aquesta falsa mel. ja ho sé, vaig una mica tard! Però aquesta pràctica recepta la podem guardar pel pròxim any, o per si tenim algun esdeveniment en el qual haguem de preparar dolços en gran quantitat. El resultat és molt vàlid, i com que és molt econòmic, aquest xarop és acceptable per banyar els briouats. O xopar un bescuit, però, en la meva opinió, no pel sellou.
Clica la imatge per anar al bloc. Get every new post delivered to your Inbox. Build a website with WordPress.
Divendres, 8 de gener de 2010. 200 gr de leche evaporada. 80 gr leche en polvo. 2 bandejas de cubitos de hielo. 160;Echar en el vaso el azúcar y pulverizar a velocidades progresivas 5-7-9. 160;Añadir la piel del limón y pulverizar a velocidades progresivas 5-7-9. 160;Agregar el resto de ingredientes menos la canela y proceder de igual forma. Servir en copas y espolvorear la canela. 80 gr leche en polvo.