Date Range
Date Range
Date Range
Denne bloggen er et arbeidsredskap for team mat og helse. Lørdag, juni 10, 2006. Mandag, august 09, 2004. Nytt team, nye muligheter! Vår nye organisering skaper nye settinger, og nye samhandlingsmønstre. Inkludering blir et viktig virkemiddel for å ta vare på hverandre. Det fører til trygghet og trivsel.
3 Årets små og store måltider. 9 Frukt, bær, grønnsaker og poteter. 19 Mat for bedre helse. Mat og helse-boka 8-10 er et nytt læreverk i mat og helse for ungdomstrinnet.
Hei, og velkommen! Her finner du mange oppgaver, filmer og andre spennende måter å jobbe med teoristoffet i mat og helse på. Er utviklet med støtte fra Utdanningsdirektoratet.
Hei, og velkommen! Her finner du mange oppgaver, filmer og andre spennende måter å jobbe med teoristoffet i faget mat og helse på. Mat og helse 8-10 er utviklet med støtte fra Utdanningsdirektoratet.
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig. 189; stk finhakket rød chili. 2 ss margarin eller olje. 2 stk rød paprika i biter. 189; ts malt spisskummen. Brun kjøttdeigen med løk, hvitløk og chili på god varme. Hell over tomatene og la det surre i 3-4 minutter. Bland inn chilibønner, paprika og krydder. La det koke et par minutter. Server gjerne gryteretten med ris, salat og brød. Ca 1 - 2 dl Melk.