Date Range
Date Range
Date Range
De här med att inte orka blogga recept så mycket. Mamma ringde och ville ha matbloggens adress när jag var på väg hem. Fick ganska snabbt lust att börja igen, har ju en hel del nersparat men inte uppe. Ska jag ta mig ork. de kanske jag ska ändå. Använd stavmixer och inte en mixer om du inte vill ha rätt grova bitar.
Är en trevlig prick som gillar att baka och laga mat! Är förtjust i cupcakes,dessa små söta bakelser! Gör detta när jag har lust och tid förstås. Älskar sommaren och tycker vintern är pina! Måndag 24 maj 2010. Geisha mousse är väldigt gott! 1smält geisha tillsammans med florsocker i vattenbad. vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa ner äggulorna i. 3vispa grädden hårt och vänd ner den och äggvitefluffet i chokladen.
Nu är det dags att planera maten lite bättre igen. Kräftor, ost, kex, grönsaker o dipp och västerbottenpaj m grönt. Grillade kotletter, Muurikkagrönsaker och någon sorts potatis. Kyckling, ris och currysås.
Unna dig på rätt sätt i sommar. Alla gillar att äta god mat, speciellt på sommaren. Men det kan vara skönt att slippa den där tunga maten i värmen samtidigt som man inte vill missa alla godsaker som årets varmaste årstid har att erbjuda. Glöm inte att avboka bordet på restaurangen. Mot vad många tror är hösten faktiskt en väldigt populär i Sverige.
Te, vin and mat. Juni 17, 2010 av matochdryckestips. Vilken Fantastisk Restaurang detta är! När jorden förärar oss sina ädlaste gåvor, blommar även Mistral. Varmt välkommen till ett Mistral som har öppet hela sommaren. Publicerat i ekologiska mat och smakupplevelser.