Date Range
Date Range
Date Range
Vi begynte med prosjektet og fikk info om hva vi skulle gjøre dagene fremover. Delte oss inn i grupper, Ida og Eva på samme gruppe. Det vi gjorde i dag var å lage en markedsundersøkelse der vi hadde en spørreundersøkelse om restaurant livet. Vi fikk også info om engelsken. I dag satt vi opp en lunsj meny og en a la carte meny. Hjemme gjorde vi oppgave 13, gjestebehandling.
non mi interessa essere politicamente corretto o scorretto, sono ignorante e curioso, scientificamente ametodico, se troverai qualcosa di interessante ne sarò felice, altrimenti grazie lo stesso per essere passato. Nota su di un sonetto antimassonico. Gioia - Salute - Prosperità.
Sábado, 11 de junio de 2011. Detalles de la gran curama. Jueves, 31 de marzo de 2011. Conjunción de turquesa y verde. Jueves, 17 de marzo de 2011.
Jueves, 12 de marzo de 2015.
Hvor ofte går du ut og spiser. Hva slags mat foretrekker du da. Når på dagen er du ute og spiser. Hvilken dag ville du vært ute og spist. Hvor stor porsjon forventer du når du er ute på restaurant. Hvordan atmosfære trives du best i. Folk fra 18 og oppover i godt voksen alder, menn og kvinner. Går ut på gata og intervjuer tilfeldige personer, for eksempel på butikker, bensinstasjoner og restauranter. 4 Spørreundersøkelse om restaurant livet.
Oppgave4, lunsj- og a la carte meny. A la carte- og lunsj meny. A la carte- og lunsj meny. 2 Pasta med kremet skogssoppsaus. 2 Karbonadesmørbrød med stekt løk. 3 Oste- og kyllingsnitsel med kokt ris. 1 Små vannbakkels kuler med vaniljekrem inni og sjokoladesaus på toppen. 2 Brownies med vanilje saus.