Date Range
Date Range
Date Range
Her kommer oppskrift på det som vi her i huset kaller moster-kaka, nettopp fordi ungene sin moster pleier å lage den.
Om livet, matlaging, baking og hverdagen. Hjemmelagde karbonader med blomkålmos, med en liten tvist. Jeg spiser langt mindre raske karbohydrater nå enn før. Diabetes er selvfølgelig en viktig årsak, og bevisstgjøring på hva dette gjør med kroppen og blodsukkeret gjør det lett å finne på noe annet. Dermed må potetene ofte vike for andre matvarer. Som blomkål, søtpotet, brokkoli, rotfrukter og andre morsomme grønnsaker. Dette ble en fantastisk god middag.
Takket være Ikea har jeg nok en gang fått utnyttet mer av den lille plassen jeg har. Jeg kjøpte slike trådkurver her om dagen. Slike hyller som du kan hekte fast i dine opprinnelige hyller. Jeg fikk ryddet opp i krydderhylla mi, og koppene mine. Krydderhylla er alt for høy, men jeg kan ikke flytte noe særlig på hylleflatene blant annet på grunn av stikkontakten du ser helt til venstre. Ikea burde sponset meg, ass.
8211; en blogg om å lese kokebøker og prøve nye oppskrifter. Cookies med smak av jul. Cookies med nøtter, appelsin og sjokolade. Oppskriften på disse cookisene var det han som sendte meg link til på FB-chat, og den kommer opprinnelig fra den amerikanske bloggen Smitten Kitchen. Jeg har gjort noen endringer og regnet målene om til gram. Blir omtrent til tre dusin cookies.
For å komme til den nye bloggen. Husk å oppdatere rss-feeden din slik at du kan fortsette å følge Matmisjonen. no hvis du har noen spørsmål. Høstsalat med bacon og kantarell. For oss matglade er det råvarebonanza nå om høsten. Det bugner av fantastiske grønnsaker, frukt, bær, sopp, vilt og lam. Nam! Høstsalat med bacon og kantarell.
Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt. Trenger du en enkel kake sier du? En kake som kan lages i blender? Som tar 10 minutter å lage og 35 minutter å steke? Kake blir ikke enklere enn dette. Revet skall av 1 appelsin.
Nu skal her spises! Matlaging i fri utfoldelse av hobbykokk. Jeg er som tidligere nevnt fra Sørlandet, og det er visse ting jeg har vokst opp med som jeg har oppdaget i senere tid er regionale retter. Jeg har alt postet min versjon av Sørlandsk riskake, men jeg har en annen oppskrift som jeg vil dele med dere. Denne er også farmors oppskrift, og jeg har til og med hennes gamle utstyr tilgjengelig. Munker er laget på røre, og stekt i ett spesielt jern, kalt munkejern. Slik ser ett munkejern ut.
begynner som lærling til høsten og det gleder jeg meg kjempemye til, og gruer meg bittelitt! Håper du har tid til å sjekke ut den nye bloggen min også! Håper du likte blogg nr 2 like godt som denne bloggen! Disse.
Jeg har en kjempesnill mann. En mann som har brukt time etter time for at jeg skal få en enda finere blogg. Han har satt seg inn i bloggenes mystiske verden. Hørt på mine mulige og umulige krav. Han har redigert og klippet. Han har prøvet og feilet. Han har kodet og organisert. Han har lært meg masse. Og insett at det er noen ting jeg aldri kommer til å lære. Han har gitt meg www.
Stort tack till Matbloggsprisets sponsorer 2016. Årets vinnare i Matbloggspriset 2016. Spännande matinspiration i en box. Årets vinnare i Matbloggspriset 2016. Årets vinnare i Matbloggspriset 2015. En företagsam kvinna med Silverglans. Spännande matinspiration i en box. Kokboksförfattaren Jessica Frej delar ut matbloggspriset. Jobba smart och få fler läsare till bloggen. Nyheter på årets matmässa i Älvsjö. Rösta på dina favoriter! November 10, 2016.
Helloj allihopa, skönt med helg va? Det tycker iallafall vi matblondiner. Jag ville bara passa på att tipsa er om ett nytt, jättegott tugummi från Extra. Det heter Extra Tabs Lemon Lime. Min kompis, brukar alltid ha sånna i skolan. I början tyckte jag att dom smakade lite konstigt, men nu älskar jag dom! Idag, om.
You can at the same time use mat board as the designing field. By just designing it using stamps, colorings, or simply other images, it is possible to truly help your own picture to be noticeable. There are various other ways you can apply this and each way helps you take control over your beautiful shot.