Date Range
Date Range
Date Range
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ. Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Σάλτσα ντομάτας ή χυμός ή ντομάτες τριμμένες. Λίγο κασέρι τριμμένο για το τελείωμα. Αφήνω στη χύτρα για 30-35 λεπτά ή στην κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και αποσύρω από τη φωτιά. Εντωμεταξύ έχω βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Συνταγές δοκιμασμένες ή που θέλουμε να δοκιμάσουμε. Μικρά μυστικά της κουζίνας μας. Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012. Τη δοκιμάσαμε στα γρήγορα, μας άρεσε ΠΟΛΥ και τη μοιραζόμαστε μαζί σας! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα και μόλις βράσει ρίχνουμε το ρύζι, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τη βανίλια.
Συνταγές, μυστικά για την κουζίνα, συμβουλές, κουβεντούλα, ψυχαγωγία, θα τα βρείτε όλα εδώ! Μαγειρικές διαδρομές, σε γεύσεις και συνταγές της Ελληνικής κουζίνας και της κουζίνας όλου του κόσμου! Γράφουμε με μεράκι και αγάπη, ότι γνωρίζουμε γύρω από την κουζίνα, φτιάχνουμε, δοκιμάζουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας, τις δικές μας αγαπημένες συνταγές.
Μυζηθροπιτάκια με ανθότυρο ζάχαρη κανέλα. Ολα τα υλικά μαζί σε λεκανίτσα νεράκι οσο πάρει και αλεύρι επιπλέον αν χρειαστεί. Λιώνουμε το ανθότυρο με το πιρούνι,βάζουμε ζάχαρη και κανέλα. Ανοίγουμε φυλλαράκια και τα γεμίζουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μισή ώρα περίπου! Μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη! Αφήνουμε.