Date Range
Date Range
Date Range
Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.
ANA SAYFAMIZA GİTMEK İÇİN BURAYA.
Süt,su,un,nişasta,kabartma tozu,vanilya hepsini çırpıp krep hamur kıvamında hazırlanır. Muzları büyüklüklerine ve isteğe göre dilimlenip bu yatığımız karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılır. üzerine bal ve fıstıkla servis edilir. isteğe göre dondurma veya çikolata soslada ikram edilebilir. ÇOCUKLAR İÇİN TÜTÜLÜ ETEK VE TAKIMLAR.
Mısır ununu soğuk su ile sulandırıp bulamaç haline getirin. Kaynayan suyu mısır bulamacı ile koyulaştırın ve.
Sabah toparlanıp Hermitage Müzesine hareket ediyoruz. Müze geleneğini ilk başlatan Deli Petro. İlk Kunstkammer Müzesi açılıyor, ve Çarın hayranı olduğu anatomi uzmanı. Burası şimdi Antropoloji ve Etnografya Müzeleri olarak hizmet veriyor.