Date Range
Date Range
Date Range
Zevkler ve renkler tartılşılmaz sözü masalarda da geçerli yani tartışılır çok farklı zevkler ve güzel sofralar mevcut internette. Ben bizim evdekilerden örnekler verdim. Çorbalar Ana Yemekler Etli Yemekler. Bizim kültürümüzde çorbanın yeri ayrıdır. Kah hastaya şifa, kah ısınmak için sebebtir kendisi böyle olunca sayısı sabit durmaz devamlı artar.
Kış hazırlıklarına başladığımızı yazmıştım ve ilk olarak kayısı reçeli tarifimle. Sizlerle paylaşmaya başlamıştım, bir çok yörede bilinen yoğurt tarhanasını yaptık ve kuruttuk kaldırdık bile, bu çok faydalı tarhanayı sizler de yapıp yararlarından bolca faydalanırsınız inşallah. Un ve yumurtayı derince bir tencere içine alıp çırpın. Kısık ateş yanan ocağın üzerine alın.
Domates Sosu tarifi Domates Sosu yapılışı MALZEMELER 2 diş sarmısak 1 tutam fesleğen 6 kaşık zeytinyağı 3 adet taze. Makarna sosu tarifi Makarna sosu yapılışı MALZEMELER 1 adet kırmızı dolmalık biber 2 adet çarliston sivri biber 1 diş.
Uzunca bir aradan sonra yeni sitem ve yeni sayfa tasarımımla sizlerle tekrar beraberim. Bundan sonra sizleri yeni siteme bekliyorum. Bu sitedeki tüm tarifler ve mesajları yeni siteme aktardım. Dilerseniz eski tariflere buradan bakabileceğiniz gibi aynıları yeni sitemde de mevcut. Hatta bu sitede yaptığınız tüm yorumlar da yeni siteme aktarıldı. Yeni siteme gitmek için buraya.
TURKISH RESTAURANT HAS A NEW MEANING - ANATOLIA. The influence of Anatolian culture stretches throughout the Mediterranean region from Turkey and Greece to Iran, Armenia and Bulgaria, even as far as Syria and Israel. Chef and owner Kemal Barut felt compelled to translate his purely Turkish Middle Eastern menu into something that reflected those powerful influences that his Grandmother and Mother grew up around. From the heady spices and aromatic herbs of his Turkish cuisine.