Date Range
Date Range
Date Range
Miércoles, 17 de septiembre de 2014. Sábado, 14 de enero de 2012. Aquest Nadal passat, per canviar una mica el detall de galetes que acostumem a fer cada any, vaig pensar fer uns cupcakes. Els cupcakes els vaig fer amb la recepta de les madalenes de nata que ja vaig posar en aque. I la crema de mantega la vaig fer de la següent manera. Aroma de vainilla i xarop de maduixa.
Dimarts, 28 de febrer de 2012. Tots els dies haurien de ser divendres de Quaresma. Aquest diumenge vaig tastar a casa la Dolors. Seguiu la recepta que posa al seu blog, és la que jo he fe. T servir, i queden molt i molt bons.
Lunes, 13 de febrero de 2012. Trau la llengua - Transports - Cap. 183; En esta página. Un pdf con el vocabulario. Publicado por Justo García Añón. Miércoles, 16 de noviembre de 2011. Publicado por Justo García Añón. Lunes, 24 de octubre de 2011.
Pa chuparse hasta los codos! Cocinero, cocinero enciende bien la candela y prepara con esmero un arroz con habichuelas. Cocinero, cocinero aprovecha la ocasión que el futuro es muy oscuro, que el futuro es muy oscuro, ayyyyyyy, trabajando en el carbón. Dilluns, 30 de juny de 2014. En esta ocasión, veremos cómo cocinar un delicioso suquet marinero de pescado. Calamares, almejas y mejillones. Caldo de pescado o agua. Ídem con las gambas y langostinos; retirar.
Ho barregem tot en un bol, untem una terrina amb oli. Omplim la terrina i ho posem al forn -prèviament calent- al bany maria, durant 45 minuts a a 18. Es desossen les carns i es tallen a trossets mengívols. Es neteja el peix, i es talla la sèpia el calamar i el rap també a trossos petits. 2004 2018 Les Receptes de la Lola.
Aquestes receptes les he anat recopilant durant els meus anys de mestressa de casa, de llibres de cuina, de revistes, de amigues i familiars, i el mes important, moltes de la meva estimadíssima mare. Dissabte, 21 de març de 2015. MOUSE DE XOCOLATA AMB CAFÉ I WHISKY.
Conill amb cava i mostassa. Mig pot de mostassa de Dijon. Finalment, afegim el conill, el cava.
Tarta de masa sucreè con crema de naranja y crema con mascarpone. 50 gr de mantequilla a temperatura ambiente. 50 gr de azúcar glas. 1 clara de huevo para pintar. 300 gr de zumo de naranja. 150 ml de leche entera.
CROQUETES DE CALÇOTS AMB LA SEVA SALSA. Un bloc amb un munt de receptes saboroses i atractives que et fan molt difícil la tria. la tria va ser inevitable. i deliciosa! 25 g de midó.