Date Range
Date Range
Date Range
Domenica, giugno 28, 2009.
Cram of wild Mushrooms and Truffles. Catch sautéed filet of striped bass. In plum tomato sauce with spinach, green peppers. Chateaubriand slow roasted beef tenderloin. Sliced and touched with béarnaise and bordelaise sauces,. Served with roasted garlic mashed potatoes. Seafood pasta Maine lobster, shrimp, sea scallops. And mussels in tomato cream sauce with arugula,. Yellow peppers and shiitake mushrooms.
This blogs was born in 2011 as an idea, a project. It has a very long story, but only today, in May 2014, it really starts. It comes from our love for our country and our Sicily and for the ingredients, the receipts that made our history and our memories. Here there are pieces of our family, our childhood and our feelings. It is a cuisine diary for modern day cooking in London. We will start with a post on Basil. What a flavor, what a color! .
La PeOr AmA dE cAsA dEl MuNdO. Miércoles, 4 de septiembre de 2013. La belleza femenina tiene muchas manifestaciones posibles. Esto no es un lema de un libro de autoayuda, sino una realidad cada vez más palpable en el mundo de las celebrities y el glamour. Se proponen cada día nuevos cánones desde las series más seguidas, las pasarelas internacionales o las campañas de publicidad mas osadas. En el mundo de la canción, no podemos dejar fuera las curvas de Jeniffer o la escultural Beyoncé. No sé si por una .
Bienvenidos Ozú quina teca! En La Pepa Jaleo, nos dedicamos a satisfacer las exigencias del cliente preparando platillos y tapas de excelente calidad, la cual se refleja también en nuestro servicio impecable pero informal. En pleno paseo marítimo de Vilanova i la Geltrú, y con una amplia y acogedora terraza, te esperamos para que vengas a compartir tus mejores momentos y disfrutes de nuestra manera de entender la cocina. 2015 La Pepa Jaleo Aviso Legal.
Les plats cuisinés de EstherB. Une erreur est survenue dans ce gadget.