Date Range
Date Range
Date Range
HISTORIAS ENTRE FOGONS, CLASSES DE CUINA,RECEPTARI,TOT AL ENTORN DE LA GASTRONÒMIA. Diumenge, 23 de febrer de 2014. Dinar de ahir dissabte,22 de febrer de 2014. Dimecres, 6 de febrer de 2013. CANALONS DE PERNIL DOLÇ I UNA DELÍCIA DE PERNIL IBERIC.
Lunes, 30 de mayo de 2011. Esta vez no publico ninguna receta. Qué es lomografía? Pues no es más que puramente fotografía analógica, si nada de retoques ni arreglos con fotoshops. Aparentemente, para una persona que no sabe de que va le podría parecer que son fotos mal hechas o estropeadas, pero no! Esa es la gracia de la lomografía, la saturación de los colores i la doble exposición! Porque no platos lomografiados? Ésta es mi p.
Diferents noms per a aquest dolç italià típic de Carnaval cosí germà de les orelletes catalanes i de les orellas de Entroido. He fet servir la recepta del bloc. Explicada pas a pas amb un fantàstic tutorial amb fotos. 50 g de mantega pomada.
Diumenge, 14 de novembre de 2010. Pa de formatge feta, tomàquets secs i orenga. Avui he fet aquest pa. 30 g de llevat premsat fresc. 700 g de farina de força. 170 g de formatge feta. 3 o 4 tomàquets secs.
Receptes de cuina lleugera i saborosa. CREMA DE CARBASSÓ I COCO. Dilluns, 4 Setembre, 2017. 150 ml de llet de coco. 150 ml de llet de coco. Dilluns, 4 Setembre, 2017.
Tot allò que passa al pipican de la Sagrada Família, dels animals de quatre potes i dels que només en tenen dues. Martes, 9 de febrero de 2010. Avisad previamente para saber cuantos seremos. Publicado por Mª Carmen -Copitos.
Eventos de amigos en la red. Lunes, 13 de abril de 2009. Quiero dar las gracias a Marisa del blog. Por todos estos premios que me ha dado. Miércoles, 25 de marzo de 2009. Por enseñar a esos futuros cocinillas,. Lo que es la Harina de fuerza y la fuerza de la vida. Gracias por tu gran labor.
Perfils Núria, Carles i Carlos. 19 Març 2009 per carlesmatamala. Ha iniciat aquesta setmana la venta de les entrades per el Mundial de 2010. Tot això porta als organitzadors a .
Domingo, 12 de diciembre de 2010. God Jul y coronas con mordisco. 191;Y adónde ha ido a parar mi 2. 010, por cierto? 191;De verdad hoy es ya el tercer domingo de Adviento? Sí, la entrada de hoy va de navidades noruegas. Muy típicas también son las B.
Vols aprendre a cuinar amb gustos? Et encanten els plats clàssics i amb ingredients frescos? 4 tende ncies gastrono miques per al 2017. Tende ncies gastrono miques per al 2017. Tots solem menjar en plats, pero hi ha una vaixella que esta adquirint una gran i.
47 comentaris a Todo se transforma.
Seria una celebració fantàstica amb tots vosaltres. Quatre anys compartint algunes de les nostres vivències i tan feliços! Existeix. 2 iogurts naturals cremosos -també pot ser crema fresca -.