Date Range
Date Range
Date Range
En aquest bloc hi trobareu receptes ovo-lacteo-vegetarianes i, sempre que puc, per elaborar-les utilitzo productes ecològics, de qualitat i respectuosos amb la mare Terra. 205 ml de nata per muntar.
Dijous, 28 de gener de 2016. A continuació va prendre el relleu la cuinera i divulgadora Ada Parellada. Que ens va fer tres arrossos més, tot demostrant com se sap defensar dins del seu propi caos, jejeje. El primer dels arrosos que ens va fer el va anomenar un arròs de solucions. I això és el que hem volgut fer nosaltres, un arrosset amb rampoines de nevera. A la propera entrada us expliquem com va continuar la jornada i passem les fotos de la fira.
Pastel de frambuesas y fresas. Volován de alcachofa y pota blava. Lenguados al Pernod con gambas.
Dissabte, 27 de gener de 2018. MEDALLONS DE LLOM AMB SALSA DE TARONJA. Podeu fer servir una paella amb tapa. 1 filet de llom tallat a medallons. 189; got de conyac. El suc de dues taronges. Tallem el filet en medallons. Els salem, els enfarinem i els reservem. Tallem la ceba a juliana i els alls amb 4 parts.
Les labors de la Carme. Em dic Carme Navarro tinc 66 anys, estic casada, tinc una filla, un fill, una néta i un nét. La Cuina de la Isabel. Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.
El bescuit de llimona més fàcil i ràpid del món. I no per això, menys deliciós.
Agnès per joguines Clap-Clap! Una entradeta al blog de JORDI CERVERA. php? Parc de Nadal ALP i PUIGCERDÀ. Amb la direcció artística de Igor Carretero.
La cuina de la judit i la rut. Miércoles, 4 de julio de 2012. BATUT DE XOCOLATA I TORNADA AL BLOG. Tornem aquí ara que estem de vacances,a fer receptes i publicant-les al blog. 6 cullarades de gelat de xocolata. En un recipient posa la llet,. I un pessic de canyella. Barreja tots els ingredients amb la batedora.
Dimarts, de desembre 25, 2007. És el secretari general de la UGT a Girona i el seu bloc. És un referent en matèria laboral. De la seva bitàcola, Sortie de secours.
LA CUINA DE LA MAGDA AL RESTAURANT DEL CASINO DE VIC. Dissabte, 28 de febrer de 2009. Dimarts, 3 de febrer de 2009.
Me acompañáis? Jueves, 26 de enero de 2017.
Encenem els fogons amb la Teresa. És la meva secció de cuina, que podreu sentir cada dimecres a les 12,30h al programa TIANA AL DIA. Conduit i presentat per la Patricia Palomino i produit per en Carles G. Encenem els fogons amb la Teresa. És la meva secció de cuina, que podreu sentir cada dimecres a les 12,30h al programa TIANA AL DIA.