Date Range
Date Range
Date Range
Dijous, 25 de juny de 2015. Dimecres, 24 de juny de 2015. Dimarts, 23 de juny de 2015. I fes les activitats que et corresponguin.
Diumenge, 21 de juny de 2015. MÉS FOTOS DE LES COLÒNIES. SI VOLEU VEURE MÉS CLIQUEU AQUÍ. ÚLTIMA SORTIDA DE CURS AL CLUB LARU. SI VOLEU VEURE MÉS FOTOS CLIQUEU AQUÍ. Dilluns, 15 de juny de 2015. SI VOLEU VEURE MÉS FOTOS CLIQUEU AQUÍ. Dilluns, 11 de maig de 2015. SI VOLEU VEURE MÉS TREBALLS CLIQUEU AQUÍ.
Dijous, 25 de juny de 2015. Dimecres, 24 de juny de 2015. Dimarts, 23 de juny de 2015. I fes les activitats que et corresponguin.
Diumenge, 21 de juny de 2015. Dissabte, 20 de juny de 2015. AQUESTA SETMANA HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DE MOLTS NENS I NENES QUE FAN ANYS AQUESTS ESTIU. Dijous, 18 de juny de 2015. Dimecres, 17 de juny de 2015. Dimarts, 16 de juny de 2015.
Uno de los básicos de la rica gastronomía gallega, un buen lacón cocido con sus correspondientes cachelo. 2 kg de lacón en una pieza. Lo primero que debemos tener en cuenta es si el lacón es sólo salado o también curado. En el primero de los casos se remojará durante 24 horas y en el segundo durante 48 horas. Lacón con grelos y patatas.