kuzhinaegjyshes blogspot.com

Kuzhina e Gjyshes

Thursday, August 25, 2011. Një nga gjellët që shkon mirë me ditët e nxehta të verës, si këto që po kalojmë, është turlia. E lehtë, e shijshme dhe e thjeshtë për tu gatitur. Kam përdorur disa receta turlie por më e mira më duket kjo që po paraqes, sekreti i së cilës qëndron tek koha e tejzgjatur e gatimit. 20 minuta për larjen, qërimin dhe prerjen e zarzateve. 70 minuta për gatimin. 1 hudhër e madhe. Pritet në feta të holla. 1 spec i vogël djegës i kuq. U qërohet lekura; priten në kubikë të vegjël. 500g .

OVERVIEW

This web page kuzhinaegjyshes.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored sixteen pages inside the domain kuzhinaegjyshes.blogspot.com and found thirty-five websites referring to kuzhinaegjyshes.blogspot.com.
Pages Crawled
16
Links to this site
35

KUZHINAEGJYSHES.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page kuzhinaegjyshes.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for kuzhinaegjyshes.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for kuzhinaegjyshes.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for kuzhinaegjyshes.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

Blogshkenca Nje blog shqip per shkencen

Fundi i dashurisë, shkakton vërtet dhimbje. Me shprese qe 2010 te kete qene nje vit i lumtur per te gjithe ju, Blogshkenca ju uron qe 2011 tju rezervoje akoma me surpriza te bukura, shendet, sukses dhe arritje te medha! Nje vit plot shkence. Dita boterore e luftes kunder sidas.

Buk me Djath

Pas çdo ushqimi vjen gjithmonë nje kafe e mirë turke! E martë, maj 20, 2008. Meqë nuk ka barbunja në treg tani, në US mund të blini Italian green Beans. Vini mishin për të zjerë. Gërr gërr gërr trazojmë Barbunjat dhe pasi të duken të pjekura mirë. dmth shumë shumë po shumë të zubutura i hidhen domatet me pak lëng. Lihen në zjarr për disa minuta. Domate me djath të bardhë apo gjizë. 3 a 4 kokrra domate të vogla.

Jo Vetem Idil

Posted on March 25, 2008. E keshillueshme per femije te moshes nga 4 vjecare e lart. Filmi gjendet praktikisht ne te gjitha gjuhet, dhe se fundi ne treg eshte hedhur nje variant i rifreskuar i tij. Me poshte shihni nje fragment nga filmi. 124; Leave a comment. Posted on February 12, 2008.

WHAT DOES KUZHINAEGJYSHES.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of kuzhinaegjyshes.blogspot.com Mobile Screenshot of kuzhinaegjyshes.blogspot.com Tablet Screenshot of kuzhinaegjyshes.blogspot.com

KUZHINAEGJYSHES.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on kuzhinaegjyshes.blogspot.com took two hundred and sixty-one milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider kuzhinaegjyshes.blogspot.com not secure.
Load time
0.261 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
172.217.7.1

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

Kuzhina e Gjyshes

DESCRIPTION

Thursday, August 25, 2011. Një nga gjellët që shkon mirë me ditët e nxehta të verës, si këto që po kalojmë, është turlia. E lehtë, e shijshme dhe e thjeshtë për tu gatitur. Kam përdorur disa receta turlie por më e mira më duket kjo që po paraqes, sekreti i së cilës qëndron tek koha e tejzgjatur e gatimit. 20 minuta për larjen, qërimin dhe prerjen e zarzateve. 70 minuta për gatimin. 1 hudhër e madhe. Pritet në feta të holla. 1 spec i vogël djegës i kuq. U qërohet lekura; priten në kubikë të vegjël. 500g .

CONTENT

This web page kuzhinaegjyshes.blogspot.com states the following, "Thursday, August 25, 2011." We saw that the webpage said " Një nga gjellët që shkon mirë me ditët e nxehta të verës, si këto që po kalojmë, është turlia." It also said " E lehtë, e shijshme dhe e thjeshtë për tu gatitur. Kam përdorur disa receta turlie por më e mira më duket kjo që po paraqes, sekreti i së cilës qëndron tek koha e tejzgjatur e gatimit. 20 minuta për larjen, qërimin dhe prerjen e zarzateve. Pritet në feta të holla. 1 spec i vogël djegës i kuq. U qërohet lekura; priten në kubikë të vegjël."

SEEK SIMILAR DOMAINS

Kuzhina Shqiptare - receta gatimi shqip

Përbërësit 250 gr gjalpë gota vaj vegjetal 1 gotë sheqer pluhur 1 vezë 1,5 gota nisheste 1 vanilje 1 lugë çaji pluhur pjekje 3,5 gota miell Përmbi badema Hapat. Përbërësit 1 margarinë 4 vezë 3 gota miell 2 gota sheqer 1 gotë qumësht 1 pluhur pjekje 1 vanilje 1. Përbërësit 3 vezë 1 gotë sheqer 1 gotë qumësht 1 gotë çaji vaj vegjetal 1 vanilje 1 pluhur pjekje 2. Përbërësit 1 kg patate 100 gr karrota 1 qepë Kripë Biber i zi Majdanoz i freskët 300 gr mish të.

Family Portal - Kuzhippallil Makkanal Thannimoottil Myledam

If we start telling story may be will have to start with the apostle St. Due to the time constraints cannot start from there. Thought of starting from the near history that is just a hand far away and which tomorrow will be a long mile away for the coming generation. Hope this records will help us to identify ourselves and our true roots. Never give way to discouragement! .