Date Range
Date Range
Date Range
Hani Alıp Başımı Gidiyorum Demişti ya. Hayallerini, sevinçlerini, duygularını Küçük Evin Mutfağı vasıtasıyla sizlerle paylaşan Pınar maalesef aramızdan ayrıldı. Aramızdan ayrılmak içinde Doğum Gününü seçti. Eminimki yeni mutfaktan sizlerle çok daha fazla şey paylaşacaktı ama olmadı.
KÜÇÜK EVİN MUTFAĞI - ET YEMEKLERİ. Pazartesi, Aralık 22, 2008. Çiğ bonfileleri tek sıra halinde folyonun üzerine yerleştirin. Pazartesi, Haziran 19, 2006. Haftasonu Lezzetleri; Fırında Kuzu Etli Tencere Kebabı. Fırında Kuzu Etli Tencere Kebabı. 1,5 kilo fırın için hazırlanmış parça kuzu kol.
KÜÇÜK EVİN MUTFAĞI - BÖREKLER KİŞLER HAMUR İŞLERİ. Pazartesi, Mart 05, 2007. Biz 2 kişi olduğumuzdan malzemelerin yarısı yeterli oldu. Unu yoğurma kabında eleyip ortasını açın. Yumurtayı sütü ve tuzunu ilave edip yoğurun. Sertçe bir hamur elde edene kadar gerekirse azar azar süt ilavesiyle yoğurmaya devam edin. Hamuru 2 parçaya ayırıp üzerin nemli bir bez örtün ve yaklaşık bir saat dinlendirin.
KÜÇÜK EVİN MUTFAĞI - TATLILAR KEKLER PASTALAR KURABİYELER. Pazartesi, Ekim 15, 2012. 1 su bardağından bir parmak eksik çiçekyağ. 1,5 su bardağı şeker. Cuma, Eylül 21, 2012.
Cuma, Ocak 02, 2009. Küçük Evin Mutfağı Aralık ayı boyunca hiç boş kalmadı. Salı, Aralık 09, 2008.
Cumartesi, Mart 10, 2007. Şimdi Bakla Mevsimi; Zeytinyağlı Taze Bakla. Antepli bir arkadaşımın annesinin pişirdiği, etli, nohutlu ve yoğurtlu sıcak bakla yemeğini de çok beğenmiştim. Nasıl yapıldığını unuttum ama lezzeti hala aklımda. 2 tatlı kaşığı toz şeker. Taze soğanları ayıklayıp yıkadıktan sonra incecik kıyın. 1 çay fincanı su ile unu ezin. Orta ateşte 4-5 dakika tenceren.