Date Range
Date Range
Date Range
Środa, 21 maja 2014. Jak to bywa prawie w każdej sprawie dotyczącej zwierząt, także i w sprawie czipowania zwierzaków moje miasto pozostaje w tyle, 100 lat za murzynami. Na facebooku u znajomych w ostatnim czasie widniały newsy o darmowych akcjach w ich miastach, u nas takie atrakcje nie mają miejsca. Na szczęście są jeszcze fajne lecznice. Przychodnia weterynaryjna wychodzi na przeciw oczekiwaniom swoich podopiecznych i wprowadza na okres czerwca-sierpnia akcję tańszego czipowania psiaków.
To Co Ty Właściwie Jesz? Kiedy jestem w sytuacji, w której muszę się pochwalić, że jestem weganką, za każdym, ale to za każdym razem widzę maksymalne oszołomienie na obliczu interlokutora. Niedziela, 22 stycznia 2012.
Co zrobić z żółtkami? Co zrobić z żółtkami? Co zrobić z białkami? Co zrobić z białkami? Agata przygotowała obfity poradnik w sprawie wykorzystania białek. Które zostają po wielkanocnych wypiekach. Jeśli brakuje Wam na nie pomysłu, zerknijcie koniecznie do obu tekstów. Jest tam ponad smacznych 30 propozycji. Ja dołączam przepis na ostatnią chwilę - wielkanocne bezowe babeczki. Deser powstał po upieczniu tarty limonkowej,. Co zrobić z żółtkami? Zgodnie z obietnicą, po wpisie co zrobić z białkami.
Pierś z kurczaka w sosie kokosowo - curry. 1 kg piersi z kurczaka lub indyka. Czwartek, 8 grudnia 2011. Ryż kleisty z fasolą i mięsem w liściach bananowca - bánh chưng. Ryż kleisty z suszonym mięsem i orzechami ziemnymi - xoi lac. Ryż kleisty - gạo nếp. Ryż kleisty, podobnie jak zwykły, nie zawiera glutenu i może być bezpiecznie spożywany w diecie bezglutenowej.
Kuchnia włoska to nie tylko spaghetti i pizza. W naszej kolekcji znajdziesz ponad 200 przepisów włoskiej kuchni - a kuchnia włoska to nie tylko pizza i spaghetti. Poznaj jej bogactwo! Rozmowa kwalifikacyjna po angielsku. Spaghetti z boczkiem pancetta i pecorino. Bucatini z pomidorami i porem.
Cały artykuł możecie przeczytać tutaj Zachować bazylię. Północy jest bardzie syta, dużo w niej wszelkiego rodzaju mięs, k.
Że przyszła wiosna, że zrobiło się zielono, że dobrze byłoby zjeść coś mało pracochłonnego, a za to smacznego to przecież oczywista oczywistość. Pesto szpinakowe jest jak pierwszy wiosenny deszczyk. Podsmażone i pokrojone kawałki wędzonego boczku. Co do ilości i proporcji to panuje całkowita dowolność. Może być bardziej orzechowe, lub czosnkowe lub szpinakowe.