KUCHNIADLANIEWTAJEMNICZONYCH.BLOGSPOT.COM HOST
Our parsers identified that a lone page on kuchniadlaniewtajemniczonych.blogspot.com took five hundred and seventy-eight milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider kuchniadlaniewtajemniczonych.blogspot.com not secure.
Internet Protocol
216.58.216.65
WEBSITE IMAGE
SERVER OS AND ENCODING
I found that this domain is operating the GSE server.PAGE TITLE
Kuchnia dla niewtajemniczonychDESCRIPTION
Wtorek, 26 listopada 2013. Po bardzo długim milczeniu, na prośbę Joasi. Wracam z przepisem na pierniczki. Znalazłam ten przepis już jakiś czas temu i od dosyć dawna chciałam go wypróbować, ale dopiero teraz nadarzyła się okazja. Pierniczki zaraz po upieczeniu są mięciutkie, ale wraz ze stygnięciem stają się coraz twardsze. Idealne, by zostawić je na święta, by nie kusiły wcześniej. Wystarczy wyjąć je na dwa - trzy dni przed Wigilią, by nabrały wilgoci i nadawały się do jedzenia. Na około 50 pierniczków .CONTENT
This web page kuchniadlaniewtajemniczonych.blogspot.com states the following, "Po bardzo długim milczeniu, na prośbę Joasi." We saw that the webpage said " Wracam z przepisem na pierniczki." It also said " Znalazłam ten przepis już jakiś czas temu i od dosyć dawna chciałam go wypróbować, ale dopiero teraz nadarzyła się okazja. Pierniczki zaraz po upieczeniu są mięciutkie, ale wraz ze stygnięciem stają się coraz twardsze. Idealne, by zostawić je na święta, by nie kusiły wcześniej. Wystarczy wyjąć je na dwa - trzy dni przed Wigilią, by nabrały wilgoci i nadawały się do jedzenia. Na około 50 pierniczków ."