Date Range
Date Range
Date Range
K přípravě chuťově zajímavých pokrmů není zapotřebí celá řada přísad u nás často nedostupných; potřebujeme spíše znalosti, jak potraviny s přísadami sladit a hlavně jak je doplnit zajímavějšími přílohami. V současné době je výběr a dostupnost potravin v supermarketech ohromná, takže jakékoliv suroviny se dají sehnat. Vejce a pokrmy z vajec. Husa, kachna a krůta. Používáme legální fotografie z Fotolia. Vytvořte si web zdarma! .
Suroviny Brambory, kysané zelí, uzená slanina, sůl, pepř, kmín, cibule Recept Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme. V osolené vodě s trochou kmína je uvaříme do měkka. Hotové jsou ve chvíli, kdy do nich vjede vidlička jak po másle. V mezičase co se vaří si nakrájíme uzenou slaninu na kostičky. Dalmátské čufty v tomatové omáčce. směs hovězího a jehněčího nebo skopového, z vepřového se moc nedělají a mají jin.
Databáze kuchařských receptů, rad a doporučení. Možnost kometovat a hodnotit recepty, přidávat recepty. Je tady i pro vás na adrese kucharka.
Recepty z kuřecího masa a jiná drůbež. Recepty z ryb a mořských plodů. Jíšky, zavářky, náplně, nádivky. Zdobení, obloha, polevy,sladké náplně. Začněte vařit podle magazínu s recepty. Pestrá strava základem zdravého životního stylu. Vánoce na české vesnici v minulosti.
ZMRZLINA, NANUKY, POHÁRY. KUCHAŘSKÉ RECEPTY PRO KAŽDÝ DEN. HOUBY, POKRMY Z HUB. ZMRZLINA, NANUKY, POHÁRY. 400 g mletého masa, 125 g hermelínu, 1 vejce, 1 starší houska, 1 cibule, 3 lžíce oleje, sůl, pepř, mletá paprika, majoránka. Housku namočíme do studené vody. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na o.