Date Range
Date Range
Date Range
Hyvää ruokaa, huonoja valokuvia. Pasta puttanesca, ilotytön pasta. Paljon selityksiä löytyy tämän pastan alkuperästä, muutamia voi lukea esimerkiksi täältä. Mutta sitten syötiin ennakkoluulot ja hyvää tuli! Alkuperäinen resepti saattaa olla Mondosta tai jostain muusta lehdestä, joka tapauksessa se on Murun keittiömestari Kalle Kiukaisen käsialaa.
Rakkaat ystäväni K ja I menivät naimisiin viime heinäkuussa. Häälahjanani olin tarjoutunut leipomaan häihin jotain pientä ja suloista. Lopputuloksena syntyi pastellinsävyisiä macaron -leivoksia sekä pikkuruisia kuppikakkuja. Molemmista leivoin myös koevedokset, kuppikakuista tosin ihan normaalikokoisina versioina. Ne päätyivät sopivasti sulostuttamaan omaa syntymäpäiväkahvipöytääni.
Pastaa, hernepestoa ja paahdettua pekonia. Lisäksi parmesaania lastuina tai raasteena. Paahda pekonit paistinpannussa matalalla lämmöllä rapeiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita tällä välin sitruunaöljyn ainekset keskenään. Voisin hyvin kuvitella hernepeston myös hyvän vaalean leivän ja makei.
Oman rivitalopihan puutarhoinnin lopullisesti muuttama kukkatykkääjä koittaa hahmottaa, miten kaikin tavoin voi olla puutarhaihminen ilman omaa pihaa. Pohdiskelut kulkevat kaiken maailman puutarha-, kukka- ja betonikujilla. Olen muutamaan otteeseen pistänyt korvan taakse ystäväni jutut omatekoisesta jääteestä.
No nyt pitää taas kirjoitella, kun olen saanut kokea jälleen onnistumisen elämyksiä, ja ne pitää tietysti heti jakaa. Olen kokeillut useampaankin otteeseen intialaisten pikkelssien tekoa mutta epäonnistunut niissä surkeasti. Sen takia olin jo vähän luovuttanut ja alkanut uskoa, että en kerta kaikkiaan osaa tehdä pikkelssejä. Nyt kun kaikki pikkelssit alkoivat olla lopussa, ajattelin kuitenkin yrittää, jälleen kerran.
Vuoden pimeimpänä päivänä teekupissani aukesi pieni aurinko.
Karla var en av Norges fremste kokker. Med et brennende hjerte for norske råvarer og norsk matkultur var hun en høyt respektert kokk.
Fordi man nogengange skal have et fristed og skrive om alt muligt. Det har været et fantastisk år for madbloggere - og det var forudsagt allerede i starten af året at 2010 ville være madbloggeråret og det må man sige at har holdt stik. Der har været afholdt 2 madbloggertræfs af de officielle slags, en i københavn og et i Århus, sidstnævnte hos Arla og begge arrangementer gik over al forventning.
Tapas, supper, sandwich mm. Nytårsmenu 2018 ud af huset. Tapas, supper, sandwich mm. Nytårsmenu 2018 ud af huset. En afslappet dag - helt som din konfirmand ønsker! Vælg den afslappede buffet - eller 3 skønne retter! Du sl.
Film VM 2014 i Luxembourg. Nicolas Min Jørgensen, Holdkaptajn. Sten Slot Knudsen, direktør. Team manager Senior Ulla Pedersen. Team Manager Junior Dennis Rafn.
Choose a gallery above to view photos. WELCOME To Kokkelers Jewelry In Bismarck. Home of the Ideal Cut Diamonds.